Full-Time

TRAINEESHIP CIVIELE TECHNIEK

The Netherlands
Student / Recent Graduate
Dura Vermeer
Sciences, Engineering & R&D

The Job

Dura Vermeer heeft een uitdagend traineeship waarmee je jouw carrière kickstart! Als trainee ga je aan de slag met afwisselende projecten en ontwikkel jij je in twee jaar tot een professional in de Civiele Techniek.

Dura Vermeer barst van de ambitie en we behoren tot de grote vernieuwers binnen de bouw. In dit traineeship kom je erachter hoe je bij kan dragen aan onze doelstellingen en word je intensief getraind en gecoacht. In twee jaar tijd leer je de volle breedte van ons bedrijf kennen zodat we daarna niet meer om je heen kunnen als tendermanager, projectleider, uitvoerder of één van de andere functies binnen Dura Vermeer.

Dit is jouw traineeship

Na je afstuderen wil je de perfecte eerste baan, maar waar vind je die? Wat is voor jou de beste plek en waar voel jij je thuis? Via ons traineeship vind jij die plek door in twee jaar drie rotaties van acht maanden te doorlopen.

Dura Vermeer is onderverdeelt in drie divisies: Infra, bouw en vastgoed en techniek. De divisies zijn onderverdeelt in werkmaatschappijen. Wanneer je solliciteert voor het traineeship Civiele Techniek, dan word je uitgenodigd bij de divisie Infra. Infra is onderverdeeld in werkmaatschappijen, ieder met een eigen regio en/of specialisme. In je traineeship heb je de mogelijkheid om binnen alle werkmaatschappijen opdrachten te doen. Denk hierbij aan:

Uitvoerder bij de werkmaatschappij Haven & Industrie; Adviseur kunstwerken bij de werkmaatschappij Assetmanagement; Constructeur bij de vakgroep ontwerp Civiel; Veldwerkanalyses en quick scans van leads doen voor programma-management; Projectvoorbereider op het knooppunt Nieuwe Meer; Contractcoördinator binnen de regio Zuid-West.

Je maakt echt je eigen traineeship. In jouw traineeship kan je alle kanten van de divisie Infra ontdekken. Wij verkennen graag samen met jou de mogelijkheden om de beste start te maken. Eenmaal klaar met je eerste 8 maanden laten we je vrij in de keuze voor je tweede roulatie. Je kunt er dus voor kiezen om je te specialiseren, maar ook om je kennis te verbreden.

Vanaf het eerste moment dat je in dienst komt bij Dura Vermeer, heb je samen met je mede trainee’s coachingsmomenten. Het gaat hier om je individuele ontwikkeling maar ook zeker om het groepsproces. Samen bouw je in deze periode aan een hechte club collega's.

Als je binnen Dura Vermeer goed je weg hebt gevonden start je in het tweede jaar met het Jong Talenten Programma van De Baak, het trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap. Na twee jaar trainee te zijn geweest stroom je uit in een functie die jou het beste past.

Wij gaan voor een duurzame samenwerking. Jij ook?

MEER BIJ DURA VERMEER

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoelang je succesvol blijft. In ons geval al meer dan 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

De divisie Infra bestaat uit verschillende werkmaatschappijen en je krijgt de kans om die allemaal te verkennen. Ook binnen de werkmaatschappijen is onderscheid in vakgroepen, business units en disciplines. Hier leggen we je graag meer over uit tijdens een kennismaking.

Wij zijn betrokken bij verschillende soorten projecten en opdrachtgevers. Denk aan de renovatie van de Heinenoordtunnel, realisatie van de NH3 Terminal, realisatie van landstations in opdracht van Rijkswaterstaat, gemeente(s) of particuliere opdrachtgevers.

Read Full Job Desciption⬇️