Full-Time

TRAINEESHIP BUSINESS IT

Rotterdam
Student / Recent Graduate
Profource
IT & Digital

The Job

Zie jij de toekomst in IT? En wil je er achter komen waar jouw kracht ligt? Zorg jij ervoor dat onze klanten hun systeem zo optimaal mogelijk gebruiken? In dit Traineeship ontwikkel jij je tot Consultant en word je onderdeel van het ERP team binnen Profource. Start direct met een vast contract én een leaseauto in ons Traineeship ERP.

Dit staat je te wachten

Jij gaat ontdekken waar jij energie van krijgt en wij zorgen ervoor dat jij je ontwikkelt tot ERP Consultant. Is dat Implementation, Application Management of toch liever Business Consultancy? Jij bepaalt jouw carrière pad.

Wij geloven in ‘learning by doing’. Dat betekent dat je direct aan de slag gaat voor een van onze klanten en daarnaast een opleidingstraject volgt. Je kunt kiezen uit ruim 90 opleidingen en trainingen. Denk aan trainingen als een Oracle procestraining, gesprekstechnieken en Introductie SQL. Zo haal jij het maximale uit jouw carrière.

Als Trainee start je in de wereld van Finance. Deze proceskennis draagt bij aan het zijn van een succesvol ERP consultant. Zo leg jij een sterke fundering, en kun jij deze kennis gebruiken om straks verder te ontwikkelen binnen Profource. Daarnaast leer je de fijne kneepjes van het ERP-systeem Oracle. Dit doe je zowel op operationeel als tactisch niveau. Is jouw kennis van Finance op goed niveau? Dan is de volgende stap om als Application Support Consultant aan de slag te gaan. Loopt de klant vast in zijn systeem of zie jij een verbetering in proces? Dan komt de Consultant in jou naar boven. Zie je ruimte tot verbetering in het proces? Dan pak je door en probeer je dit te realiseren.

Omdat jij steeds meer van het systeem begint te begrijpen, zoek jij verder naar nóg meer mogelijkheden. Voor jou is de volgende stap uitzoeken waar jouw uitdaging ligt. Samen met jouw teammanager bespreek je in welke richting jij je wil gaan specialiseren. Binnen Profource wachten jou dan ook interessante functies als Business Consultant, Oracle implementatie Consultant of Applicatie Beheerder.

Dit ben jij

Jij houdt van pionieren en puzzelen in applicaties. Je bent leergierig en zoekt altijd naar verbeteringen. Beren op de weg? Zeker niet. Dit is voor jou een uitgelezen kans om alles anders te doen en aan de slag te gaan met oplossingen. En weet jij hoe je dat het beste kunt aanpakken? Dan deel jij jouw inzichten en gaat zelfstandig aan de slag. Zo realiseer jij de beste oplossing voor de klant. Daarnaast hebben we de volgende wishlist:

Je hebt een hbo/wo-opleiding afgerond; Ervaring in een ERP systeem is een pré; Je herkent jezelf in onze kernwaarden!

Dit krijg je ervoor terug

Een open en informele cultuur, waar hard werken, plezier, borrels, sportactiviteiten én de jaarlijkse skitrip centraal staan. Jouw teammanager en begeleider dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je ook nog de volgende voorwaarden:

Legaal jobhoppen, met een vast contract! Een jaar lang keuze uit duizenden cursussen via de Udemy Business Academy; Een startsalaris van €2727,- met drie evaluatiemomenten in het eerste jaar; Een leaseauto met tankpas. Dus ja, je mag er ook mee op vakantie! Een bruto bonusregeling per jaar; 26 vakantiedagen.

ApplyBack to overview
Profource