Graduate Program

Tijdelijke software begeleiders in de zorg

Den Haag
Student / Recent Graduate
The New Crew
Sciences, Engineering & R&D

The Job

Vind je het leuk om zorgmedewerkers te trainen en te begeleiden op de werkvloer? Of wil je hier ervaring in op doen? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen Als trainer kun jij binnenkort aan de slag bij een zorgorganisatie die in januari overstapt op het softwareprogramma AFAS. Jouw hulp en begeleiding zijn heel welkom om ervoor te zorgen dat alle zorgmedewerkers vlot met dit programma kunnen werken en de overgang soepel verloopt!

Je volgt eerst 2 (betaalde) trainingen waarbij je waardevolle kennis opdoet: een training bij The New Crew in Amsterdam over AFAS en didactische vaardigheden. En een korte training bij de zorgorganisatie in Den Haag op donderdag 4 januari van 13:00 - 15:00 uur. In januari - als AFAS live gaat bij de zorgorganisatie - ga jij training en begeleiding bieden op de werkvloer. Je geeft uitleg in groepjes, beantwoordt vragen en helpt met obstakels. Je geeft minstens 4 dagen training in de periode van 8 t/m 19 januari 2024, van 08:30 tot 17:00 uur. Je kiest zelf welke dagen je wilt werken. We zoeken 10 talenten voor deze rol, dus de 2 trainingen volg je samen met andere starters!

Dit krijg je Een salaris van €17 bruto per uur. 2 trainingen met waardevolle kennis, die je ook krijgt uitbetaald. Reiskostenvergoeding: 21 cent per kilometer als je met de auto reist en OV-kosten worden volledig vergoed. Een tijdelijk contract bij The New Crew. Een kijkje in de keuken bij een grote zorgorganisatie & een goede toevoeging op je cv! Deze opdracht is tijdelijk, maar The New Crew biedt starters nog veel meer. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen, ambities en eventueel toekomstige carrièremogelijkheden. Dit ben jij Je bent een starter of student die tussen 8 - 19 januari minstens 4 dagen aan de slag wil gaan met dit project. Je bent digitaal vaardig en leert nieuwe skills graag aan anderen. Je helpt geduldig, beantwoordt graag vragen en wanneer er bij mensen weerstand ontstaat door verandering van werkwijze, dan weet jij hier goed mee om te gaan. Je staat stevig in je schoenen en vindt het een mooie kans om ervaring op te doen als trainer!

Je hebt geen specifieke kennis of ervaring als trainer / begeleider nodig om aan de slag te gaan in deze rol. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om zelf training te krijgen van ons en dat je die kennis en skills op een prettige manier doorgeeft.

Ontwikkel jezelf in de Crew Class De Crew Class is het ontwikkelingsprogramma voor onze starters. Één keer per maand kom jij samen met 10 andere starters aan het begin van hun loopbaan. En doorloop je een traject van een jaar waarin je leert omgaan met de obstakels en uitdagingen die het werkende leven met zich meebrengen

Jij bent onderdeel van The New Crew Wij zijn niet je dagelijkse uitzendbureau! Ga je bij ons aan het werk dan blijven we naast je staan. Vanaf de eerste dag dat je aan het werk bent krijg je een Talent Manager. Een collega van The New Crew waarmee jij elke maand praat over persoonlijke ontwikkeling, je twijfels of je functie. Zo vieren we je successen mee, maar helpen we je als je er even niet zo lekker inzit. Verder krijg jij een plek in de Crew Class. De plek waar onze trainers jou trainingen geven over stakeholdermanagement, het ontdekken van jouw eigen waarden, het vergroten van jouw zelfvertrouwen en nog veel meer.

Over The New Crew In de zorg maak je het verschil, ongeacht je studie. Door jouw bijdrage, hebben zorgverleners meer tijd om zorg te geven aan de mensen die dit het hardst nodig hebben. Dat noemen we impact maken.. Samen maak je het verschil. Bij The New Crew zoeken en vinden we banen voor starters. Maar we gaan verder. We zijn er voor je. Zo begeleiden we je het eerste jaar dat je via ons werkt, met training in de Crew Class en maandelijkse coaching door je Talent Manager. Zo vind je niet alleen de baan voor jou, maar investeer je ook in je groei en je toekomst. We bieden kansen voor starters en bouwen aan jouw carrièrestart. We zijn er voor jou!

Geïnteresseerd? Je ziet deze job vast zitten als je tot hier hebt gelezen! Solliciteer dan uiterlijk zondag 19 november via de “solliciteer direct” button of via de Whatsapp button.

Video sollicitaties van maximaal 1.5 minuut zijn van harte welkom!

ApplyBack to overview
The New Crew