Graduate Program

Technisch Administratief Medewerker – Rotterdam

Rotterdam
Student / Recent Graduate
FIT Talent
Admin, HR & Legal

The Job

Functie Onze opdrachtgever staat voor een uitdaging: het wegwerken van achterstanden en optimaliseren van hun technische operaties. Als technisch administratief medewerker speel jij een cruciale rol in dit proces. Je brengt structuur aan, verwerkt storingen, plaatst bestellingen, en lost administratieve achterstanden op. Met precisie en snelheid koppel je documenten aan de juiste werkbonnen en projecten, wat essentieel is voor rapportages. Daarnaast ondersteun je het team met diverse taken.

Organisatie Onze opdrachtgever is een technisch dienstverlenend bedrijf dat is gevestigd door heel Nederland. Het bedrijf richt zich op het ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren van technische installaties in diverse sectoren, waaronder de utiliteitsbouw, industrie, gezondheidszorg, onderwijs en particuliere woningbouw. Met een team van hoogopgeleide technische professionals streven ze ernaar om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden aan hun klanten, gericht op energie-efficiënte en milieubewustzijn. Er wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid, en investeert voortdurend in opleiding en ontwikkeling om de best mogelijke service te lenen.

Wat we vragen HBO werk- en denkniveau; Bij voorkeur volg je een Technische of Bedrijfskundige opleiding; Je bent oplossingsgericht, nuchter en proactief; Beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift; Je bent op korte termijn beschikbaar voor 20-40 uur per week.

Read Full Job Desciption⬇️