Full-Time

Tech & Management Traineeship

Eindhoven
Student / Recent Graduate
Brainport Eindhoven
IT & Digital

The Job

Jouw hart gaat sneller kloppen van techniek. Je wilt werken aan de technologische oplossingen van morgen. Dan is er geen betere plek om jouw carrière te starten dan in regio Brainport Eindhoven. De slimste vierkante kilometers van Europa. Het ecosysteem van Nederland waar technologie en innovatie centraal staan! Are you ready?

What's in it for you?

Tech meets Business:

Je hebt leiderschapsambitie en ziet jezelf als verbinder tussen tech en business. Jij weet als geen ander dat de mens de belangrijkste succesfactor is bij verandering.

Discover:

Samen gaan we op zoek naar waar jouw talent en toekomst ligt. In twee jaar tijd rouleer jij tussen verschillende klanten, opdrachten en rollen.

Build your network:

Logisch dat je netwerk enorm groeit door al die verschillende klanten waar je terecht komt. En dan tellen we je mede trainees en alumni nog niet eens mee…

Geniet!

Vergeten we bijna het belangrijkste. Je vormt een hechte groep met je mede trainees. Je komt regelmatig samen tijdens trainingen, intervisie of één van de vele activiteiten en borrels. Je leert elkaar door en door kennen en maakt hoogstwaarschijnlijk vriendschappen voor het leven.

Future leader:

Je bent eager en wilt meer! Ons ontwikkelprogramma begeleidt jou met trainingen, intervisie en coaching tot die future leader.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden:

Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

Verander de wereld terwijl jij hem ontdekt Dit Tech & Management Traineeship biedt jou die unieke kans! Een kijkje in verschillende keukens. In de volle breedte ontdekken welke bedrijven en gave technologieën en innovaties er allemaal zijn. En zo te ervaren wat voor soort bedrijf en welke functie het beste bij jou past.

Je krijgt de kans om aan de slag te gaan als: als Junior Technical Lead engineer, Junior Project Manager of als Supply Chain Engineer en dat allemaal bij toporganisaties in de Brainport regio. Daar kom je in aanraking met diverse uiteenlopende projecten. Je krijgt daarbij alle ruimte om het verschil te maken. Regio Brainport heeft een wereldwijd erkende positie. In dit kennisintensieve ecosysteem staat een sterke hightech industrie centraal, naast een creatieve designsector. De nieuwe ontwikkelingen gaan in rap tempo. De dynamiek is groot. Bedrijven moeten wendbaar zijn en snel kunnen schakelen. Zo dragen zij met technologische oplossingen bij aan de wereld van morgen.

Binnen deze regio maken bedrijven een snelle groei door. De sleutel tot succes binnen Brainport is talent. Dat is dan ook dé reden dat Ormit Talent Brainport gevestigd is in het hart van regio Brainport op de High Tech Campus (HTC) in Eindhoven. Niet alleen is de HTC de slimste km2 van Europa, ook de meest duurzame campus van Europa! Een fantastische plek om impact te maken.

We hebben slechts enkele plaatsen beschikbaar in 2023!

Discover:

Jouw unieke persoonlijkheid, skills en talenten zijn het vertrekpunt voor een succesvolle carrière in Management. Bij Ormit Talent geloven we in jouw talent. We love it! We doorgronden je persoonlijkheid, skills en talenten en helpen je deze verder te ontdekken. Maar dan ook echt. Samen graven wij dieper naar jouw kwaliteiten, ambities en levensdromen. Samen werken we aan jouw ontwikkeling en halen wij het beste in jou naar boven. Ormit Talent gelooft dat je pas echt gelukkig en succesvol in je werk kunt zijn als dit aansluit bij wie jij bent. Bovendien verwelkomen wij jou bij een inspirerende club van meer talenten zoals jij. Regelmatig komen jullie samen om ervaringen uit te wisselen tijdens trainingen, intervisies of gewoon bij een borrel. Reken maar dat jij je bij Ormit Talent blijft ontwikkelen. En dat het mooi en onvergetelijk wordt.

Develop:

Je gaat hard aan de slag met jouw ontwikkeling. Dit doe je niet alleen. Wij zijn er voor jou om je daarbij te helpen. Met de beste begeleiding, feedback, coaching en training in ons intensieve ontwikkelprogramma. Zo werk je tijdens dit 2-jarige traineeship aan het aanscherpen van zowel jouw persoonlijke- als business skills. Ben je nog niet klaar met ontwikkelen? Dan kun je verlengen met een specialisatiejaar op basis van jouw behoefte en interesses. Dat kan in de richting van Change Management, Sustainability, Product Management en Data. Dit alles om jouw persoonlijke én professionele doelen te bereiken. Ontdek het ontwikkelprogramma

Deliver:

Wij geloven dat je het meeste leert van doen. Je gaat aan slag met uitdagende opdrachten die er werkelijk toe doen. En die aansluiten bij de ervaring die jij al meeneemt. Jouw persoonlijke ontwikkeling groeit met de impactvolle resultaten die jij realiseert mee. Je krijgt de kans jouw talenten te laten zien aan de toporganisaties uit ons netwerk. Daar krijg je alle ruimte om betekenisvol te zijn en het verschil te maken. Zo creëer je zelf kansen, want na afloop van dit traineeship ligt de wereld voor je open!

Read Full Job Desciption⬇️