Graduate Program

Studentflex

Nederland
Student / Recent Graduate
Studentflex
Admin, HR & Legal

The Job

INTRO

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ambieer je een rol die past bij jouw

professionele groei? Dan komen wij graag met je in gesprek!

WAT WIJ VRAGEN

Bij Studentflex koesteren we het potentieel van getalenteerde professionals. Onze aanpak is gericht op persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Wij streven naar het realiseren van duurzaam succes voor iedereen die wij spreken

Je hebt de ambitie om je carrière naar een hoger niveau te tillen en bent vastbesloten om bij te dragen aan succes. Je beheerst de Nederlandse taal vlekkeloos, zowel mondeling als schriftelijk Tussen de 24-40 uur per week ben je beschikbaar om aan deze uitdaging te wijden.

WAT WIJ BIEDEN

Studentflex biedt jou de kans om een blijvende stempel op je carrière te drukken.

Je krijgt de gelegenheid om bij te dragen aan een organisatie en je professioneel te ontwikkelen in een rol die aansluit op jouw expertise en ambities. Wij investeren in jouw groei door middel van gerichte training en ondersteunen je om jouw ontwikkeling te versnellen. Wij bieden een competitief salaris, afgestemd op jouw ervaring en kwalificaties. (€14,00 - €16,00 per uur)

MEER INFORMATIE?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we plannen graag een gesprek om te verkennen hoe wij kunnen bijdragen aan jouw succes en je carrière.

CONTACTGEGEVENS

Talent Coördinator: Roosmarie Boers

Telefoonnummer: +31642092141

E-mail: roosmarieboers@studentflex.nl

Read Full Job Desciption⬇️