Internship

Stagiair Marketing & Sales ondersteuning Game Studio

Utrecht
Student / Recent Graduate
Frisse Blikken
Business & Management

The Job

Verandering, versnelling en vernieuwing doorvoeren is niet gemakkelijk. Binnen Frisse Blikken zijn we constant opzoek naar nieuwe manieren om onze doelgroep te bereiken, hun behoeftes te signaleren en zelf helder en transparant te communiceren. Daarnaast organiseren we veel relevante events voor zowel potentiële opdrachtgevers als potentiële Frisse Blikkers. Als stagiair(e) Marketing & Sales ondersteuning voor de Game Studio, vervul jij hierin een belangrijke rol.

Als stagiair Marketing & Sales ondersteuning ben jij de ‘weg naar buiten’ en dus ook medeverantwoordelijk voor het uitdragen van ons verhaal en identiteit. Jij zorgt dat wij zichtbaar zijn en worden gevonden door de juiste mensen. Dit doe je onder andere door onze marketing uitingen vorm te geven en (online) te verspreiden, onze socials te beheren en door mee te werken aan onze marketingcampagnes. Daarnaast ondersteun je onze projectmanagers bij het organiseren van evenementen voor onze opdrachtgevers.

Je sluit aan bij onze eigen Game Studio: een multidisciplinair team van game designers, developers en organisatie experts. Alle werkzaamheden die jij gaat doen, zullen bijdragen aan het verder uitbouwen en de positionering van de Game studio, met daarbij een focus op marketing en sales gerelateerde activiteiten.

GREEP UIT HET TAKENPAKKET

De game studio website up to date houden; Het op creatieve wijze opstellen en bijhouden van de content calender van de Game Studio; Het ondersteunen en mede-organiseren van (digitale) game-evenementen; Het bijhouden en analyseren van de salesfunnel; Het helpen van projectmanagers met design- en marketing vraagstukken; Online marketing uitingen ontwerpen en inzetten; Monitoren en analyseren van onze online zichtbaarheid; Visuals en video’s designen (in Adobe programma’s); In samenwerking met externe partners werken aan organische vindbaarheid d.m.v. SEO optimalisatie Naast je vaste takenpakket bieden we je uiteraard de vrijheid om jouw talenten te zoeken en deze in te zetten op projecten die je zelf zoekt of creëert.

WAT BRENG JE MEE?

Als stagiair Marketing & Sales ondersteuning vervul je een onmisbare functie binnen de Game Studio. Het is daarom belangrijk dat je je eigen grenzen kent, communicatief vaardig bent en aan weinig woorden genoeg hebt om je creatieve geest los te laten. We zijn opzoek naar iemand die:

Geïnteresseerd in (online)marketing, employer branding & sales; Een HBO- of WO-opleiding volgt; Zelfstandig en proactief is; Een goede planner; Flexibel en staat stevig in je schoenen; Adobe Indesign, Photoshop en Premiere zijn geen onbekende van je óf wil je graag nog leren!

WAT WIJ JOU BIEDEN

We bieden je een meewerkstage voor 4/5 dagen per week aan per september 2023 tot februari 2024 (5 maanden) waarin je werkt aan je marketing en sales skills en wordt klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Verder bieden we jou:

De kans om uit jouw stage te halen wat jij wil; Een persoonlijk ontwikkeltraject bestaande uit on- en offline trainingen, coaching, intervisie en de mogelijkheid om je eigen ondernemerschap te ontdekken en te ontwikkelen; Een MacBook in bruikleen; €500,- per maand op basis van vijf dagen per week

Herken je jezelf in deze vacature?

Wacht dan niet langer en solliciteer via onderstaand formulier. Heb je vragen over de Stagiair Marketing & Sales ondersteuning Game Studio vacature? Wellicht staat het antwoord hiertussen! Je kan ook altijd contact opnemen met onze recruiters via recruitment@frisseblikken.com.

ApplyBack to overview
Frisse Blikken