Internship

Stagiair HR & Recruitment

Utrecht
Student / Recent Graduate
Frisse Blikken
Admin, HR & Legal

The Job

Als je het ons vraagt, is Frisse Blikken de leukste werkgever van Nederland! Maar hoe brengen we dit ook over op nieuw talent en zorgen we ervoor dat die toekomstige toppers ook enthousiast worden voor het werken bij Frisse Blikken? Dat is één van de uitdagingen binnen het HR-team van Frisse Blikken. We willen het juiste verhaal vertellen om zo de meest geschikte starters aan onze candidate journey te laten beginnen en als stagiair HR & Recruitment vervul je hierin een belangrijke rol.

Als Stagiair HR & Recruitment ben je één van de eerste gezichten waarmee de potentiële nieuwe Frisse Blikkers in contact komt. Je probeert ons verhaal, onze visie en de verwachtingen zo helder en consistent mogelijk te vertellen. Met vragen rondom de sollicitatieprocedure komen de sollicitanten bij jou terecht en daarnaast ben je ook actief betrokken bij het organiseren van onze recruitment event en het aantrekken van talent doormiddel van sourcing. Verder denk je mee over hoe we onze candidate journey verassend en vernieuwend kunnen houden en ondersteun je interne projecten op het gebied van HR.

GREEP UIT HET TAKENPAKKET

Koffiegesprekjes voeren met potentiële toekomstige Frisse Blikkers; Je helpt mee met de logistieke kant van het sollicitatieproces; Meedenken over en uitvoeren van interne projecten op het gebied van Talent Acquisition & HR; Voeren van sollicitatiegesprekken voor de volgende stagiair groep; Staan op carrière-evenementen en trainingen verzorgen; Organiseren van diverse (recruitment) events; Naast je vaste takenpakket bieden we je uiteraard de vrijheid om jouw talenten te zoeken en deze in te zetten op projecten die je zelf zoekt of creëert. Zo heeft onze vorige topper Romée zich bezig gehouden met de onboardingsjourney voor de nieuwe lichting stagiairs.

WAT BRENG JE MEE?

Je bent een HBO- of WO student met interesse in HR-vraagstukken. Je hebt uitstekende sociale antennes, je bent goed in organiseren en heldere communicatie is een kernkwaliteit van je. Verder ben je:

Een organisatieheld; Sta je zelfstandig en stevig in je schoenen; Vaardig met plannen en structuur aanbrengen; Verbindend en betrokken; Creatief

WAT WIJ JOU BIEDEN

We bieden je een meewerkstage voor 3/4 dagen per week aan vanaf september 2023 tot en met juni/juli 2024 (5 of 6 maanden) waarin je alles leert over die oh zo belangrijke candidate journey en vele andere HR-vraagstukken. Verder bieden we jou:

De kans om uit jouw stage te halen wat jij wil; Een persoonlijk ontwikkeltraject bestaande uit on- en offline trainingen, coaching, intervisie en de mogelijkheid om je eigen ondernemerschap te ontdekken en te ontwikkelen; Een MacBook in bruikleen; €500,- per maand op basis van vijf dagen per week

Herken je jezelf in deze vacature?

Wacht dan niet langer en solliciteer via onderstaand formulier. Heb je vragen over de Stagiair HR & Recruitment vacature? Wellicht staat het antwoord hiertussen! Je kan ook altijd contact opnemen met onze recruiters via recruitment@frisseblikken.com.

Read Full Job Desciption⬇️