Internship

Stagiair Duurzaamheid & Gedragsverandering

Utrecht
Student / Recent Graduate
&samhoud
Business & Management

The Job

Wil jij graag helpen om organisaties en de wereld beter te maken?

&samhoud lost strategische uitdagingen van klanten op door te focussen op het gedrag van mensen. Binnen onze nieuwe propositie ‘duurzaamheid en gedragsverandering’ helpen we organisaties bij het versnellen van hun duurzaamheidstransitie door expertise op organisatie- en gedragsverandering in te brengen.

Vanaf februari 2024 hebben we plaats voor een stagiair die met onze consultants werkt aan de ontwikkeling van deze expertise en daarnaast de kans krijgt om mee te werken op interne en externe projecten. Je taken kunnen onder andere bestaan uit:

Onderzoek doen naar relevante trends en ontwikkelingen in de markt en meedenken hoe we deze kunnen vertalen naar &samhoud specifieke oplossingen; meehelpen het duurzaamheidsnetwerk van &samhoud te vergroten; het organiseren en bijwonen van interne teammeetings, inclusief verslaglegging; het ondersteunen van het team bij het schrijven van artikelen, blogs en casuïstiek op basis van onze best practises; het onderhouden van kennis (o.a. vastleggen van learnings uit projecten).

Wie ben jij?

Je bent bezig met je WO-master, bij voorkeur in de richting van sustainability & business; je bent op zoek naar een fulltime meewerkstage voor een periode van 5 maanden; je hebt een hands-on mentaliteit, bent nieuwsgierig en creatief op jouw eigen manier; je gelooft in de belangrijke bijdrage die organisaties kunnen leveren in de duurzaamheidstransitie en wordt enthousiast van vraagstukken op het gebied van duurzaamheid binnen grote organisaties; je bent analytisch: uit grote hoeveelheden data of informatie haal jij binnen no-time de kern en voor het bepalen van een goede storyline van een ingewikkeld verhaal draai jij je hand niet om; je bent nieuwsgierig en creatief op jouw eigen manier; je leeft onze kernwaarden authenticiteit, vriendschap, intensiteit en joy en je komt in beweging door ons hoger doel (Together we’ll build a brighter future, wij realiseren doorbraken door het inspireren en verbinden van mensen); je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Wat bieden we je daarvoor?

Een kijkje in de wereld van consultancy onder begeleiding van een &samhoud consultant; de allerleukste collega's van wie je veel kunt leren; werk wat er toe doet; een stage vergoeding van € 1.000 bruto per maand, op basis van fulltime; je kunt thuiswerken óf werken op onze mooie kantoren in Utrecht of Amsterdam, net wat jou het beste uitkomt.

Ben je geïnteresseerd in deze rol? Stuur ons dan je CV (incl je cijfergemiddelde) toe. Je krijgt dan een bevestigingsmail toegestuurd met daarin de uitnodiging om deel te nemen aan een game assessment. Deze games meten onbevooroordeeld je vaardigheden, waaronder je probleemoplossend vermogen en leervermogen. Ook worden er een aantal vragen over je motivatie voor &samhoud en deze rol gesteld. In de sollicitatieprocedure nemen we dan je CV en de uitkomsten van deze assessment mee.

Wil je eerst meer weten over &samhoud of deze rol? Bel of mail ons dan gerust: recruitment@samhoud.com of 06-53524715

Read Full Job Desciption⬇️