Internship

Stage Werving & Employer Branding

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Student / Recent Graduate
Young Colfield
Business & Management

The Job

Functieomschrijving Stage Werving & Employer Branding ����

Op zoek naar een toffe stage in Werving & Employer Branding? Dit is jouw kans! Young Colfield heeft een plek voor een stagiair(e) in schooljaar 2023/2024 (startdatum flexibel). Let's dive in!

Als stagiair(e) Werving en Employer Branding team werk je mee met in Young Expert Program (YEP) team. Je kunt je met alle kanten van de werving bezighouden: het zoeken van talenten voor YEP, het doen van cv-checks , het voeren van sollicitatie gesprekken of het sparren met studieverenigingen.

Naast werving kun je je ook bezig houden met het ontwerpen en geven van trainingen, organiseren van beurzen en events of je verdiepen in de marketing en toffe content voor onze site en socials te creëren.

Wat is het Young Expert Program?

Binnen YEP starten trainees hun loopbaan in de IT in een mooie rol bij een van onze klanten, vol focus op professionele én persoonlijke groei. Jij zoekt mee naar topkandidaten voor dit uitdagende traineeship.

Wat krijg je?

Bij Young Colfield stap je in een enthousiast team met ruimte om te groeien. In het Young Colfield staff-team deel je inspiratie en krijg je coaching, training en natuurlijk goeie koffie ��.

Je krijgt een stagevergoeding van €750 op basis van 40 uur. De vaste kantoordagen zijn dinsdag en donderdag, daarnaast kun je als je wilt thuiswerken.

Vereisten Wat breng je?

Creativiteit en drive voor werving en/of employer branding. Goede communicatieskills en klantgerichtheid. Plannen en organiseren als tweede natuur. Out-of-the-box content creator. Multitasker die energie krijgt van mensenwerk.

En meer…

Je volgt een HBO/WO opleiding. Je bent beschikbaar minstens 6 maanden, 32 uur p/w. Affiniteit met HR en/of IT is een pré. Andere ideeën? Neem contact op!

Read Full Job Desciption⬇️