Graduate Program

Stage Global Talent Team

Leidschendam, Netherlands
Student / Recent Graduate
Fugro
Business & Management

The Job

Ben jij een enthousiaste student die op zoek is naar een boeiende HRM-meewerkstage binnen ons Global Talent & Leadership Development Team? Lees dan snel verder!

De uitdaging

Tijdens deze stage werk je nauw samen met onze Global Program Manager, die verantwoordelijk is voor de graduate programma's bij Fugro. Concreet houdt dit in dat je ondersteuning biedt bij de organisatie van ons High Potential Programma (International Leadership Track) en ons speciale Challenge2Grow event. Daarnaast moedigen we je aan om voorstellen te doen voor procesverbeteringen.

Wat ga je doen

In deze rol kom je in contact met diverse stakeholders, zowel intern als extern, zowel nationaal als internationaal. Je krijgt de kans om jezelf zowel zakelijk als persoonlijk te ontwikkelen, met persoonlijke begeleiding om je te ondersteunen. Bovendien krijg je een kijkje achter de schermen van een grote internationale organisatie!

Jouw Trackrecord

Je volgt een HBO- of WO-opleiding met een studierichting gerelateerd aan HRM; Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede beheersing van Engels; Je bent beschikbaar voor een meewerkstage van minimaal 24 uur per week, gedurende minimaal 3 maanden, vanaf september; Initiatief nemen schrikt jou niet af;

Klinkt dit als een uitdaging die je aan wilt gaan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Wat wij jou bieden

Naast de vastgestelde stagevergoedingen biedt Fugro jou de mogelijkheid tijdens je studie al te begeven in een multinationale omgeving. Uit de praktijk blijkt dat veel stagiaires na hun studie ook daadwerkelijk bij Fugro terecht komen, voldoende toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden dus!

Geïnteresseerd?

Vragen over onze stagemogelijkheden? Schroom niet om Bram van der Ploeg, Campus Recruiter, in te schakelen: +31 6 34 58 00 51.

Na je sollicitatie

Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging via ons systeem per e-mail; Als we voldoende aanknopingspunten zien, nodigen we je uit voor een gesprek. Ook als we je niet uitnodigen krijg je daar uiteraard bericht van; Als wij én jij nog enthousiast zijn, ontvang je van ons een passende aanbieding en verwelkomen we je graag bij Fugro!

ApplyBack to overview
Fugro