Full-Time

Recruiter KPN

Amsterdam
Student / Recent Graduate
KPN
Admin, HR & Legal

The Job

recruiter kpn Ben je creatief, hou je van sociale interactie en lijkt het je interessant om de verbinding te leggen tussen werkenden en klanten? Dan zoeken wij jou! Binnen ons team bij Randstad zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Benieuwd? Lees dan snel verder!

wat bieden we? 2550-3050 euro obv 40u reiskostenvergoeding vanuit Randstad; jouw pensioen is bij ons goed geregeld; meedoen aan een leuke aandelenregeling; €250 budget om je werktelefoon uit te zoeken; €750 budget om jouw thuiswerkplek in te richten.

wie ben je? Je bent gericht op mensen, beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en hebt een positieve instelling. Daarnaast ben je kritisch en sta je stevig in je schoenen. Het leggen van contact en bellen met mensen die op zoek zijn naar de perfecte baan geeft je plezier. Je verlangt naar een omgeving met veel menselijk contact en je houdt van uitdagingen. Bovendien herken je jezelf in de volgende kenmerken:

woonachtig in de omgeving Amsterdam; ervaring in een klantgerichte functie is een pre. HBO denk- en werkniveau

wat ga je doen? Als recruiter speel jij een essentiële rol bij het verbinden van werkzoekenden en onze opdrachtgevers. Binnen ons team krijg je de verantwoordelijkheid voor het voeren van wervings- en selectiegesprekken voor een toonaangevende internetprovider in Nederland. Deze gesprekken hebben betrekking op diverse functies, zoals winkelpersoneel, klantenservicemedewerkers en administratieve krachten. Tijdens de wervingsgesprekken focus je op het begrijpen van de ervaring, behoeften en ambities van kandidaten. Bij een positieve indruk stel je de kandidaat voor aan de opdrachtgever. Naast het voeren van deze gesprekken onderhoud je nauw contact met onze klanten, variërend van het bijwonen van vergaderingen tot het afleggen van klantbezoeken. Daarnaast behoort het schrijven van vacatureteksten om de juiste kandidaten aan te trekken tot je takenpakket.

waar ga je werken Je stapt binnen in het dynamische team van Randstad Customer Contact in Amsterdam. Hier bundel je de krachten met je collega's om de meest geschikte kandidaten te vinden voor onze openstaande vacatures. Je sluit je aan bij een team van tien diverse collega's, elk met hun eigen unieke achtergronden. Hoewel ons team voornamelijk vanuit Amsterdam werkt, is ons

klantennetwerk door het hele land. Dat betekent dat je mogelijk de kans krijgt om voor een samenwerkdag naar een andere stad in Nederland te gaan.

solliciteren Helemaal enthousiast? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Laat het me dan weten via lucas.claeys@randstadgroep.nl

Read Full Job Desciption⬇️