Full-Time

Projectmanager Fresh Game Studio

Utrecht
Student / Recent Graduate
Frisse Blikken
Business & Management

The Job

Je leert meer over iemand in een uur spelen dan in een jaar praten’. Wij geloven in speelse oplossingen, online en offline, en gebruiken de kracht van ‘play en engagement’ om complexe organisatievraagstukken te lijf te gaan. In de Fresh Game Studio ontwikkelen wij maatwerk games voor onze klanten en onze eigen producten over thema’s die wij belangrijk vinden en relevant zijn. Voor het ontwikkelen en implementeren van deze games bij onze klanten zijn wij op zoek naar een projectmanager (M/V/X) voor onze Game Studio.

WAT GA JE DOEN ALS PROJECTMANAGER GAME STUDIO?

Als projectmanager in onze Fresh Game Studio realiseer je, in samenwerking met onze game-designers, op een co-creatieve manier met de klant een serious game of gamification traject. Jij zorgt ervoor dat deze trajecten van begin tot eind soepel verlopen. Wat begint bij het vertalen van klantwensen naar een sterk concept en eindigt als de game getest en opgeleverd is. Zo zorg jij voor oplossingen waarmee we impact maken bij grote organisaties over de hele wereld.

Binnen deze rol is het mogelijk om je in de volgende drie richtingen te ontwikkelen:

Project lead/ scrum master: voor de structuurtijgers onder ons. Jij zorgt voor een goed proces van begin tot eind; Digitaal projectmanagement: voor als je affiniteit hebt met IT en development. Jij stuurt onze developers aan in het realiseren van de digitale games; Content productie & design: voor de creatieve duizendpoten. Jij werkt samen met het team om van een klantvraag tot de juiste tekstuele en grafische invulling van de game te komen.

WAT NEEM JE MEE?

Je hebt HBO+/WO werk- en denkniveau en hebt 0 tot 3 jaar werkervaring; Je hebt affiniteit met games en je wil een ondernemende rol spelen binnen onze snelgroeiende game studio? Je hebt een ondernemende mindset en vindt het interessant om in een commerciële omgeving te werken; Met jouw innovatieve en creatieve skills breng je verandering, vernieuwing en versnelling bij grote organisaties door middel van serious games en speelse oplossingen; Je bent niet bang om je mening te geven en je handen uit de mouwen te steken; Werken op diverse locaties vind je leuk. Je werkt afwisselend thuis, op je klus bij de klant en op ons kantoor in Utrecht of Eindhoven.

WAT WIJ JOU BIEDEN

Geld, natuurlijk! Je salaris bestaat uit een vast (€2500 bruto) en variabel gedeelte (resultaat afhankelijk, gemiddeld €850 en wordt uitbetaald in kwartalen) en wordt jaarlijks verhoogd. Daarnaast nog je vakantiegeld en we regelen jouw pensioen via a.s.r. Doenpensioen; 25 vakantiedagen; Een op maat gemaakt opleidingsprogramma met trainingen, coaching, intervisie én een buddy om zo jouw talenten verder te ontwikkelen; Ruimte om te werken aan jouw ondernemerschap via onze eigen incubator VONK; FUN en ontspanning vinden we heel belangrijk. Elk jaar ontstaan er meerdere vette initiatieven om elkaar te blijven inspireren en in verbinding te blijven. Van leuke feestjes, (virtuele) koffies en gezamenlijk sporten tot op de dansvloer losgaan op ‘Why tell me why’!; Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Graag zelfs! Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt; Extra’s zoals een MacBook, iPhone en OV-kaart.

Herken je jezelf in dit profiel?

Wacht dan niet langer en solliciteer via onderstaand formulier. Wij geloven in een diverse en inclusieve samenstelling van collega’s. De kracht van verschil maakt dat we een échte Frisse Blik aan onze klanten kunnen bieden. Heb je vragen over de Projectmanager Fresh Game Studio vacature? Wellicht staat het antwoord hiertussen! Je kan ook altijd contact opnemen met Doortje via Doortjer@frisseblikken.com.

Benieuwd naar de procedure? De duur van het proces proberen we zo snel mogelijk te doen (gemiddeld 3 weken) maar verschilt per persoon, afhankelijk van hoe snel jij zelf aan de slag wil.

ApplyBack to overview
Frisse Blikken