Full-Time

PROJECTCOÖRDINATOR

Utrecht
Student / Recent Graduate
Stedin
Business & Management

The Job

Dit ga je doen Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s. Huizen en wijken gaan van het aardgas af. Er komen meer gassoorten bij. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug aan het net. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in ons net zijn kleine en grote aanpassingen nodig.

Hoe jouw dag als projectcoördinator eruit ziet?

Na een heerlijke kop koffie, start je jouw dag met overleggen waarin je samen met collega’s de lopende projecten bespreekt. Je hebt altijd meerdere projecten tegelijkertijd. Dit kunnen er 20 zijn, maar ook 40, afhankelijk van omvang, complexiteit en jouw ervaring.

Je levert jouw projecten tijdig op en stuurt op voortgang, kwaliteit en budget. Zo check je de revisies en sluit je het project af. En verloopt iets niet volgens plan? Dan stuur je bij en informeer je alle belanghebbenden. Samen met de projectleider coördineer je de werkzaamheden vanaf het moment van aanvraag tot en met de financiële afsluiting. Jij houdt van uitdaging; dus je coördineert meerdere projecten tegelijkertijd. We zijn georganiseerd in productgroepen, gebaseerd op hoe de opdrachten tot stand komen. Afhankelijk van de productgroep heb je te maken met stakeholders zoals Assetmanagement, gemeentes, aannemers en projectontwikkelaars.

Je stuurt op voortgang, kwaliteit en budget. Zo zorg je voor tijdige en juiste levering van materiaal en controleer je het meerwerk en de prestatieverklaringen. Op zoek naar een uitdaging? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Ivar Sanders, projectcoördinator bij Stedin, vertelt: "In mijn functie als projectcoördinator word ik technisch en organisatorisch uitgedaagd, zoek ik afstemming met verschillende lagen binnen en buiten de organisatie en werk ik aan concrete resultaten die bijdragen aan de energietransitie. Stedin daagt mij uit om mijzelf te blijven ontwikkelen en na te denken over mijn toekomst binnen het bedrijf. De samenwerking met een leuke en gemotiveerde groep collega’s, zorgt ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga”

Waar wil je aan de slag?

We zoeken doorlopend naar projectcoördinatoren voor de locaties Delft (Consumentenketen), Utrecht en Heinenoord. En die hebben we nodig in de volgende productgroepen:

Klant & Combi: is verantwoordelijk voor projectmatige aanleg van klantaansluitingen, distributienetten en distributiestations. Zo werk je bijvoorbeeld aan de aanleg van kleinverbruik aansluitingen in de nieuwbouw en aan grootverbruik aansluitingen in klantstations tot 1750 KVA. Ook werk je aan de complete aanleg van LS en MS netten met de bijbehorende distributienetten en vrijstaande of inpandige distributiestations. Een dynamische omgeving waarin je te maken hebt met verschillende stakeholders en zo’n 100 projecten onderhanden hebt. Reconstructies & large connections: is verantwoordelijk voor het reconstrueren van onze kabels en leidingen als gevolg van een initiatief van een opdrachtgever. Bijvoorbeeld het verleggen van kabels omdat een gemeente een nieuwe rotonde gaat aanleggen, omdat er een spoorverbreding plaatsvindt of een gemeente een wijk gaat ophogen. Daarnaast worden aansluitingen voor “grote klanten” gerealiseerd. Bijvoorbeeld het aansluiten van een zonnepark. Je hebt zo’n 40 projecten onder handen. Netgedreven Projecten: is verantwoordelijk voor het vervangen, verzwaren en aanpassen van distributie- en gasnet. Assetmanagement is (met name) onze interne opdrachtgever en zorgt er voor dat we ons net toekomstbestendig houden. Je hebt zo’n 40 projecten onderhanden. Consumentenketen: richt zich op de kleinere aantallen aansluitingen en meters. We werken voor huishoudens, het mkb en voor gemeenten. Dit kunnen aanvragen zijn voor het aanleggen, verzwaren, verplaatsen of verwijderen van een aansluiting. Of realiseren van een laadpunt voor elektrisch vervoer, Openbare verlichting of gecombineerde aanleg van elektra, gas, water en media in bestaande- en nieuwbouw locaties.) Heb je een voorkeur voor een locatie en/of productgroep? Laat het weten in je motivatiebrief. Kan je nog niet kiezen? Kom in gesprek en we kunnen nader vertellen wat de verschillen zijn.

Jouw sterke punten Worden we blij van Je gaat voor resultaten. Om die te halen neem je initiatief om tot (pragmatische) oplossingen te komen en werk je actief samen door te verbinden. Je wilt het resultaat nog verder vergroten door opgedane kennis en ervaring te gebruiken voor het verbeteren van processen en je omarmt veranderingen, die nodig zijn om de energietransitie mogelijk te maken. Met jouw drive maak je het verschil. Ook sta je ervoor open om het werk in de energiesector en de technische kennis te leren en eigen te maken.

Wat jou verder misschien wel onze nieuwe projectcoördinator maakt?

Je hebt een hbo-opleiding afgerond. Of je beschikt aantoonbaar over hbo werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbaar affiniteit met techniek.

Kennis van en ervaring in (de aanleg van) de ondergrondse infra is een pre.

Een goed team Daar hoor je bij Afhankelijk van jouw sollicitatie maak je deel uit van de keten Zakelijk Project of de Consumentenketen. Met circa 25 collega’s, waaronder projectleiders, projectcoördinatoren, en andere technisch specialisten kom jij terecht in een open en hecht team. We werken hard en hebben hart voor de zaak.

We werken volgens ons Stedin@Work concept. Je werkt, als het weer kan en mag, ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor in Utrecht, Delft of Heinenoord, de plek waar jij je collega’s ontmoet. De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij ook voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek.

Mooie arbeidsvoorwaarden Die wil je hebben Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Dat je van ons je eigen telefoon (of vergoeding voor Bring Your Own Device) en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van Stedin als werkgever verwachten?

Alle financiële arbeidsvoorwaarden op een rij, weet je meteen waar je aan toe bent:

Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Je salaris ligt, afhankelijk van kennis en ervaringsjaren, tussen de €3283 en €4200 bruto per maand als je 40 uur per week werkt. Hierbij krijg je 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP. Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen? Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sportabonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in het volgende Stedin Voetbaltoernooi? Volgens ons Stedin@Work concept werk je 50% thuis en 50% op kantoor, wel zo flexibel. Wij zorgen voor jouw thuiswerkfaciliteiten, een thuiswerkvergoeding en reizen naar het kantoor doe je met je OV vrij abonnement waarmee je ook buiten werk onbeperkt kan reizen!

Daar komt dit nog bovenop:

Jouw ontwikkeling staat centraal: je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou. Zo kan je doorgroeien tot projectleider. Werken bij Stedin betekent werken bij een world-class workplace. Een van de trotspunten van onze (en jouw toekomstige) collega’s? Werksfeer. Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.

ApplyBack to overview
Stedin