Full-Time

Mobile App Developer

Amsterdam
Student / Recent Graduate
ChipSoft
IT & Digital

The Job

Jouw baan ChipSoft heeft al diverse apps uitgebracht en het aantal gebruikers hiervan neemt snel toe. Je kunt hierbij denken aan apps voor verpleegkundigen, thuiszorgmedewerkers, de sterilisatieafdeling en - natuurlijk - de artsen zelf. Door jouw hands-on-mentaliteit, eigenwijsheid en technisch inzicht kun je nauwkeurig herbruikbare software schrijven. Die software sluit naadloos aan op onze 'back end' (HiX, onze ICT-totaaloplossing voor de zorg). Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor alle aspecten van het ontwerpen, ontwikkelen en gereedmaken voor uitlevering van onze apps. Dit doe je met de nieuwste versie van Visual Studio voor IOS, Android en UWP.

Jouw team Vanuit Amsterdam werk jij samen met onze creatieve, professionele en gedreven developers aan de ontwikkeling van apps voor de zorg. De gemiddelde leeftijd van de meiden en jongens in ons App ontwikkelteam is 28 jaar. Met de apps van HiX Mobile, geïntegreerd onderdeel van ons elektronisch patiëntendossier HiX, zorgen jullie er voor dat zorgprofessionals op ieder moment de allerbeste ‘mobile’ oplossingen binnen handbereik hebben.

Jouw werkdag Direct na de dagelijkse stand-up ga je aan de slag met je huidige project: een oplossing waarmee patiënten via hun mobiele telefoon hun medisch dossier in kunnen zien. Je werkt hierin nauw samen met teamgenoten. In de middag staat er een code review gepland van een onderdeel dat net is afgerond. Daarnaast wordt er gekeken naar het ontwerp voor het volgende onderdeel waar jullie aan gaan werken om het project naar een volgende fase te brengen. Dit gaat iets gaafs worden! Aan het einde van de middag help je nog een collega consultant met technische vraagstukken die bij klanten vandaan zijn gekomen. Vandaag heb je wederom je steentje bijgedragen aan een betere en efficiëntere zorg!

Wat bied jij? WO/HBO werk- en denkniveau Je weet een (software)probleem te herkennen en te beschrijven. Teamspeler Je kan concept vertalen in functionele software Enthousiasme en interesse in mobiele toepassingen in de zorg Ervaring met security technieken is een pré Je bent de Nederlandse taal machtig / Mastery of the Dutch language C# / XAML pré Android en/of iOs pré Scripting ter ondersteuning van het automatiseren van CI/CD processen pré Visual studio pré Xamarin pré

​Wat bieden wij? Bij ChipSoft word je gewaardeerd. Daarom bieden wij je:

Een aantrekkelijk salaris Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden Een fantastisch bedrijfsrestaurant Een informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd Gebruik van onze vernieuwde sportschool met begeleiding van een personal trainer

Sollicitatieprocedure Je stuurt een knallende motivatiebrief en cv. Als wij een mogelijke match zien, dan belt één van onze recruiters je op om telefonisch kennis te maken en aanvullende vragen te stellen. We bespreken daarna je sollicitatie met de teamleider van jouw afdeling en dan volgt er een uitnodiging voor een eerste gesprek. Soms schuift een van onze directeuren ook even aan. In dit gesprek gaan we in op jouw functie en vuren we al onze vragen op je af. Uiteraard krijg jij ook volop vragenmunitie. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt soms een tweede gesprek, maar meestal ontvang je van ons een overweldigend contractvoorstel. Tot snel!

Read Full Job Desciption⬇️