Graduate Program

Medewerker Contact Center – Etten-Leur

Etten-Leur
Student / Recent Graduate
FIT Talent
Admin, HR & Legal

The Job

Functie Op deze afdeling wordt een nieuw (tijdelijk) contactcenter ingericht om de grote hoeveelheid vragen van klanten te behandelen. Samen met het team sta je minimaal 2 dagen per week klanten telefonisch of per mail te woord. Aangezien het bedrijf veel bezig is met automatisering kun je op termijn ook kijken naar mogelijkheden m.b.t. automatisering van klantcontact van andere processen. Daarnaast liggen er nog veel andere mogelijkheden op het gebied procesverbetering.

Organisatie Onze opdrachtgever begeleidt bedrijven in de telecommunicatie-industrie in hun digitale transformatie. Door middel van geautomatiseerde netwerken en operationele processen vereenvoudigen en verhogen ze de efficiëntie van haar klanten. Daarbuiten helpt zij in de verbetering van bedrijfsprestaties en klanttevredenheid. Dit doet onze opdrachtgever in Nederland, Engeland, Duitsland en Spanje.

Wat we vragen Je bent bezig met je bachelor; Je bent communicatief sterk en klantgericht; Je bent proactief en leergierig; Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

ApplyBack to overview
FIT Talent