Management Traineeship @Overheid

Nederland
Student / Recent Graduate
Overheid
Business & Management

The Job

Dit programma in het kort:

2-jarig programma:

Werk aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Na 2 jaar ben je klaar om echt het verschil te gaan maken en stroom je uit in een mooie functie of verleng je jouw traineeship met nog een specialisatiejaar.

Discover:

Je gaat onwijs veel leren en ontdekken wat bij je past. Want ondanks dat je klaar bent met je studie, heb je het sterke gevoel dat je nog niet bent uitgeleerd.

Maatschappelijk betrokken:

Jij wilt niets liever dan een bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken. Maar je realiseert je ook dat jouw opleiding alleen niet genoeg is om echt het verschil te kunnen maken.

Changemaker:

Ga jij het verschil maken voor Nederland? Je hebt lef, ambitie en daadkracht om verandering teweeg te brengen. Je wilt echt impact maken!

Flexibel en wendbaar:

Je past goed in de uitdagende omgeving van de overheid, waarbij je effectief samenwerkt met veel verschillende partijen en belangen.

De wereld veranderen terwijl jij hem ontdekt

Je weet dat je eerste baan bij de overheid moet zijn. Maar kies je voor de centrale- of decentrale overheid? Dit traineeship bied je dé kans om te ontdekken welke overheidsorganisatie en welke rol het beste bij je past. Of het nu een gemeente, provincie, uitvoeringsorganisatie, waterschap of ministerie is. Laat je gedurende twee jaar verrassen! Maar linksom of rechtsom, je werkt altijd direct aan relevante maatschappelijke oplossingen.

Je kan ingezet worden bij verschillende opdrachtgevers binnen de overheid. Bijvoorbeeld in de rol van projectsecretaris, projectleider, junior beleidsmedewerker of adviseur. Tijdens het traineeship volg je een intensief ontwikkelprogramma, waarin je wordt gecoacht en getraind op persoonlijke en professionele vaardigheden. Dit traineeship verheldert je inzicht in de dynamische wereld van de publieke sector. En vooral ook wat jij nodig hebt om in deze boeiende, maar ook uitdagende sector, het verschil te maken. Kortom jouw persoonlijk en professionele ontwikkeling staat centraal. En jouw ontwikkeling gaat in sneltreinvaart van 0 naar 100.

Je legt daarmee een waardevolle basis voor de rest van je carrière. Ben jij klaar voor een uitdagend en veelzijdig traineeship in de publieke sector? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons talentprogramma voor de toekomstige leiders binnen de overheid.

Dit ben jij:

Young Professional: Je bent recent afgestudeerd met 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring.

WO werk- en denkniveau: Bij voorkeur heb je een afgeronde masteropleiding. We staan open voor alle studierichtingen, maar affiniteit met de publieke sector is een must.

Stakeholdermanagement: Je bent bewust van de dynamische context binnen de publieke sector. Je weet effectief samen te werken, begrijpt snel verschillende belangen en bent tactvol.

Curious: Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen, feedback en avontuur!

ApplyBack to overview
Overheid