Full-Time

Management Traineeship

Nederland
Student / Recent Graduate
Ormit Talent
Business & Management

The Job

Dit programma in het kort:

2-jarig programma:

Werk aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling in ons Young Leaders Program! Na 2 jaar krijg je de optie om te verlengen met een specialisatie jaar.

Focus op leiderschap:

Je bent eager en wilt meer! Ons ontwikkelprogramma begeleidt jou met trainingen, intervisie en coaching tot die future leader.

Mogelijkheid tot specialisatie:

In de richting van Change Management, Sustainability, Product Management en Data.

Build your network:

Logisch dat je netwerk enorm groeit door al die verschillende klanten waar je terecht komt. En dan tellen we je mede trainees en alumni nog niet eens mee…

Geniet!

Vergeten we bijna het belangrijkste. Je vormt een hechte groep met je mede trainees. Je komt regelmatig samen tijdens trainingen, intervisie of één van de vele activiteiten en borrels. Je leert elkaar door en door kennen en maakt hoogstwaarschijnlijk vriendschappen voor het leven.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden:

Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

Discover:

Jouw unieke persoonlijkheid, skills en talenten zijn het vertrekpunt voor een succesvolle carrière in Management. Bij Ormit Talent geloven we in jouw talent. We love it! We doorgronden je persoonlijkheid, skills en talenten en helpen je deze verder te ontdekken. Maar dan ook echt. Samen graven wij dieper naar jouw kwaliteiten, ambities en levensdromen. Samen werken we aan jouw ontwikkeling en halen wij het beste in jou naar boven. Ormit Talent gelooft dat je pas echt gelukkig en succesvol in je werk kunt zijn als dit aansluit bij wie jij bent. Bovendien verwelkomen wij jou bij een inspirerende club van meer talenten zoals jij. Regelmatig komen jullie samen om ervaringen uit te wisselen tijdens trainingen, intervisies of gewoon bij een borrel. Reken maar dat jij je bij Ormit Talent blijft ontwikkelen. En dat het mooi en onvergetelijk wordt.

Develop:

Je gaat hard aan de slag met jouw ontwikkeling. Dit doe je niet alleen. Wij zijn er voor jou om je daarbij te helpen. Met de beste begeleiding, feedback, coaching en training in ons intensieve ontwikkelprogramma. Zo werk je tijdens dit 2-jarige traineeship aan het aanscherpen van zowel jouw persoonlijke- als business skills. Ben je nog niet klaar met ontwikkelen? Dan kun je verlengen met een specialisatiejaar op basis van jouw behoefte en interesses. Dat kan in de richting van Change Management, Sustainability, Product Management en Data. Dit alles om jouw persoonlijke én professionele doelen te bereiken. Ontdek het ontwikkelprogramma

Deliver:

Wij geloven dat je het meeste leert van doen. Je gaat aan slag met uitdagende opdrachten die er werkelijk toe doen. En die aansluiten bij de ervaring die jij al meeneemt. Jouw persoonlijke ontwikkeling groeit met de impactvolle resultaten die jij realiseert mee. Je krijgt de kans jouw talenten te laten zien aan de toporganisaties uit ons netwerk. Daar krijg je alle ruimte om betekenisvol te zijn en het verschil te maken. Zo creëer je zelf kansen, want na afloop van dit traineeship ligt de wereld voor je open!

Dit ben jij:

Master: Je hebt een afgeronde master in een (technisch) bedrijfskundige of economische richting en maximaal 2 jaar werkervaring. Starter: Met 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring. Management Ambities: Jij weet waar jij jezelf ziet over 3 jaar, in een management positie bij een toffe organisatie. Curious: Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen, feedback en avontuur!

ApplyBack to overview
Ormit Talent