Graduate Program

Legal werkstudent – Rotterdam

Rotterdam
Student / Recent Graduate
FIT Talent
Admin, HR & Legal

The Job

Functie Als werkstudent ga je samenwerken met de legal counsel en ga je ondersteuning bieden in allerlei werkzaamheden zoals het beoordelen van veelal engelstalige contracten. Je werkt in een adviserende rol voor jouw interene contactpersonen zoals commerciële eindvernatwoordelijken. Je bent 16 uur per week beschikbaar waarbij er flexibiliteit is. Je zult de volgende werkzaamheden verrichten:

Beheer contracten: beoordelen van verschillende contracten; Ondersteunen sanctiebeleid: ondersteunen bij sanctiewetgeving; Adviseren: je adviseert interene stakeholders op verschillende gebieden; Samenwerken: binnen legal nauwe samenwerking en onderlinge communicatie. Organisatie Onze opdrachtgever is een wereldwijde speler in logistieke dienstverlening voor de op- en overslag van commodities. Zij opereert in meer dan 50 landen met ongeveer 6500 medewerkers. De student zal gaan werken op het hoofdkantoor in Rotterdam en zal deel uit gaan maken van de afdeling Governance, Risk & Compliance. GRC is een afdeling die bestaat uit meerdere domeinen, elk geleid door een professioneel verantwoordelijke functionaris. GRC bestaat uit legal, Compliance, Insurance, Information Security, ESG en Internal Control.

De legal afdeling bestaat op dit moment uit één legal counsel die verantwoordelijk is voor de juridische kwesties en de coordinatie daarvan binnen onze organisatie. Contracten opstellen, onderhandelen en adviseren over juridische vraagstukken die van belang zijn binnen de organisatie zijn de belangrijkste taken en daarnaast het geven van algemeen advies gevraagd en ongevraagd en raad over regelgevende kwesties.

Wat we vragen WO-rechtenstudie bij voorkeur de richting commercieel recht of handelsrecht; Affiniteit voor Maritime & Transport Law; Resultaatgericht, assertief en service gericht; Minimaal 16 uur per week beschikbaar.

ApplyBack to overview
FIT Talent