Full-Time

Learning & Development Specialist

Utrecht
Student / Recent Graduate
Frisse Blikken
Business & Management

The Job

In welke rol, levensfase of organisatie je ook zit: wij geloven dat niemand ooit is uitgeleerd. Maar hoe mensen leren gebeurt op vele verschillende manieren en is persoonlijk. Wij helpen organisaties om effectieve leeroplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij de noodzaak van de organisatie en de wil van medewerkers om te leren. Daarom zijn we bij Frisse Blikken op zoek naar een Learning & Development specialist (M/V/X) voor onze Learning Studio! We zijn een creatief en ondernemend projectmanagementbureau dat organisaties helpt om effectieve leeroplossingen te ontwikkelen.

WAT GA JE DOEN ALS LEARNING & DEVELOPMENT SPECIALIST?

Als Learning & Development specialist ga je aan de slag binnen de Learning Studio, je hebt affiniteit met leren en ontwikkelen en bent daarnaast een zelfbewuste en ondernemende project- en/of programmamanager in de dop. Je bent leergierig en gaat aan de slag om blended leeroplossingen te bedenken, ontwerpen en ontwikkelen. Dit om medewerkers binnen grote organisaties te laten groeien. Denk aan ontwikkelprogramma’s en interactieve leerervaringen rondom bepaalde thema’s zoals de digitale transformatie, onboarding, leiderschap en talentontwikkeling.

WAT NEEM JE MEE?

Je hebt HBO+/WO werk- en denkniveau en hebt 0 tot 3 jaar werkervaring; Je bent toe aan het ontwikkelen van meer inhoudelijke expertise en je wilt je carrière een boost geven; Je hebt affiniteit met commerciële gesprekken en de ambitie om klantvragen op te lossen in commerciële trajecten; Je hebt een ondernemende mindset en/of een ondernemersdroom; Met jouw innovatieve en creatieve skills breng je verandering, vernieuwing en versnelling bij grote organisaties; Je bent niet bang om je mening te geven en je handen uit de mouwen te steken; Werken op diverse locaties vind je leuk. Je werkt afwisselend thuis, op je klus bij de klant en op ons kantoor in Utrecht of Eindhoven.

WAT WIJ JOU BIEDEN

Geld, natuurlijk! Je salaris bestaat uit een vast (€2500 bruto) en variabel gedeelte (resultaat afhankelijk, gemiddeld €850 en wordt uitbetaald in kwartalen) en wordt jaarlijks verhoogd. Daarnaast nog je vakantiegeld en we regelen jouw pensioen via a.s.r. Doenpensioen; 25 vakantiedagen: Jouw ontwikkeling staat bij ons op 1! Een op maat gemaakt opleidingsprogramma met trainingen, coaching, intervisie én een buddy om zo jouw talenten verder te ontwikkelen; Ruimte om te werken aan jouw ondernemerschap via onze eigen incubator VONK; FUN en ontspanning vinden we heel belangrijk. Zo ontstaan er elk jaar weer meerdere vette initiatieven om elkaar te blijven inspireren en in verbinding te blijven. Van leuke feestjes, (virtuele koffies) en gezamenlijk sporten tot op de dansvloer losgaan op ‘Why tell me why’!; Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Graag zelfs! Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt; Extra’s zoals een MacBook, iPhone en OV-kaart.

Herken je jezelf in dit profiel?

Wacht dan niet langer en solliciteer via onderstaand formulier. Wij geloven in een diverse en inclusieve samenstelling van collega’s. De kracht van verschil maakt dat we een échte Frisse Blik aan onze klanten kunnen bieden. Heb je vragen over de Learning & Development Specialist vacature? Wellicht staat het antwoord hiertussen! Je kan ook altijd contact opnemen met Doortje via Doortjer@frisseblikken.com.

Benieuwd naar de procedure? De duur van het proces proberen we zo snel mogelijk te doen (gemiddeld 3 weken) maar verschilt per persoon, afhankelijk van hoe snel jij zelf aan de slag wil.

ApplyBack to overview
Frisse Blikken