Full-Time

(JUNIOR) OPERATIONEEL NETMANAGER

Rotterdam
Student / Recent Graduate
Stedin
Business & Management

The Job

Werk waar je trots op kan zijn Dit ga je doen Het managen van complexe energie-infrastructuur en zo meer dan 2 miljoen klanten voorzien van een duurzame en ongestoorde energievoorziening (laag- en middenspanning). Met als doel: maximale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de netten voor onze klanten en het voorkomen van ongevallen en schade aan assets. Dat is jouw verantwoordelijkheid als junior operationeel netmanager. Hoe je dat doet? Dat lees je hieronder:

Je ziet toe op hantering, borging en controle van de criteria bij het ontwerp, aanleg en onderhoud van laag- en middenspanningsnetten; Je beoordeelt schakel- en werkplannen (uitvoeringsplannen); Je voert kwaliteitscontroles uit in het veld en bepaalt of een installatie in bedrijf gesteld mag worden; Jij adviseert over onze bedrijfsvoering en bijbehorende investeringsbeslissingen en verbetertrajecten, waardoor we onder andere bijdragen aan de versnelling van de energietransitie; Vind er een incident plaats? Dan kan je worden ingezet als incidentcoördinator. Jij bent dan verantwoordelijk voor de afwikkeling van het incident. Het is voor jou vanzelfsprekend, dat je bovenstaande werkzaamheden samendoet en afstemt met andere collega’s, aannemers en netbeheerders. Zo krijgen we het samen voor elkaar!

Jouw sterke punten Worden we blij van Je vindt het leuk om in een zeer dynamische wereld bij te dragen aan de continuïteit en de veiligheid van de energievoorziening. En ja, dat vraagt ook om creatieve oplossingen. Maar dat kunnen we aan jou overlaten. Jij neemt initiatief wanneer de situatie daar om vraagt. Met jouw analytische vaardigheden ben je ook in staat om het overzicht te houden in stressvolle situaties.

Je bent van nature een verbinder en kan schakelen met verschillende stakeholders binnen en buiten de organisatie. Met elkaar kom je tot een gedragen resultaat. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.

Wat jou verder onze nieuwe collega maakt? Dat lees je hier:

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur in de richting van Elektrotechniek, Energietechniek of soortgelijk); Je hebt affiniteit met energie-infrastructuur en wellicht al ervaring met het aanleggen en beheren daarvan; Je vindt het niet erg om wacht- en storingsdiensten te draaien, dat hoort nu eenmaal bij je werk; Jij kan niet wachten om een opleidingsprogramma in te gaan waarin je jouw persoonlijke vaardigheden verder gaat ontwikkelen en jouw OIV-aanwijzing behaalt. En dat allemaal in de praktijk! Stedin investeert in jou!; Nog geen hbo-diploma op zak, maar heb je wel de technische passie en ambitie? Dan kunnen we samen kijken hoe je op dit niveau terecht kunt komen, door bijvoorbeeld het volgen van een verkorte hbo opleiding.

Een goed team Daar hoor je bij Je komt te werken in een team waar iedereen een hoog verantwoordelijkheidsgevoel kent en graag met elkaar spart. Samen gaan jullie ervoor! De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit 3 teams die zorgen voor een zo efficiënt mogelijke inzet van bedrijfsmiddelen om de energiestromen over de distributienetten zo veilig en ongestoord mogelijk te laten plaatsvinden.

We werken volgens ons Stedin@Work concept. Je werkt ongeveer de helft van de tijd op kantoor of als je wil vanuit huis (wij zorgen uiteraard voor alle thuiswerkfaciliteiten én dagelijkse thuiswerkvergoeding). De andere helft ben je op pad met je eigen elektrische bedrijfsauto en zorg je dat de werkzaamheden veilig en goed worden uitgevoerd in jouw regio. Wel zo flexibel.

Mooie arbeidsvoorwaarden Die wil je hebben Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Dat je van ons je eigen telefoon en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van Stedin als werkgever verwachten?

Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Je salaris ligt bij indiensttreding tussen de €3.700 en €5.200 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week). Ben je volwaardig opgeleid als OIV? Dan kan je doorgroeien naar een maximaal salaris van €6.000 bruto per maand (o.b.v. 40 uur). Dat is nog zonder het Persoonlijk Budget. Die krijg je ook! Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van je bruto maand salaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen, kiezen voor extra salaris per maand of opsparen, of dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen. Naast jouw salaris ontvang je een vergoeding voor de wacht & storingsdienst. Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin. Je eigen elektrische bedrijfsauto, wel zo handig. Deze mag je eventueel ook privé gebruiken; Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden om jou persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, want we investeren graag in jou. Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook. Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van € 500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sportabonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in het volgende Stedin Voetbaltoernooi?

ApplyBack to overview
Stedin