Full-Time

Junior ICT in het Ziekenhuis

Rotterdam
Student / Recent Graduate
Ziekenhuizen
IT & Digital

The Job

Word de held achter de schermen in de wereld van zorg-IT! Samen zetten we koers naar een toekomst vol innovatie en betere gezondheidszorg. Klaar om jouw stempel te drukken?

Wie ben jij? Wij zijn opzoek naar twee enthousiaste starters met een HBO/WO denkniveau die wonen in Rotterdam en omstreken. Heb jij een voorliefde voor techniek en ben jij klaar om jezelf onder te dompelen in een nieuw software systeem? Je krijgt ondersteuning en begeleiding om het systeem te monitoren, maar je hebt ook een sterke drang om te luisteren, communiceren en faciliteren voor je collega's. Met jouw communicatieve vaardigheden weet je de juiste vragen te stellen om tot de kern van elk probleem te komen. Bovendien schakel jij graag tussen verschillende partijen, zoals zorgprofessionals en key-users. Aangezien veel zorgprocessen tegenwoordig gedigitaliseerd zijn, ben jij degene die ervoor zorgt dat de software voortdurend wordt aangepast aan de behoeften van de gebruikers.

Heb je geen IT studie achtergrond? Geen probleem. Heb je bijvoorbeeld je eigen website gebouwd, jezelf een programmeer taal aangeleerd of heb je ervaring met een servicedesk of agile werken, dan leren wij jou de rest!

Wat levert het op? Het eerste jaar €2,600 - €2,800 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week + 8% vakantiegeld Een jaarcontract voor 32 of 36 uur Een uitgebreid trainingsprogramma van de Crew Class t.w.v. €5,200 Een reiskostenvergoeding (21 cent per km, OV 100%) Meld je aan voor The New Crew Connect! The New Crew: Connect! is hét netwerkevenement waar jij als starter bij moet zijn. Meld je gratis aan en ontvang workshops, trainingen, je eigen professionele portret en nog veel meer. Pak deze kans en verbreid jouw netwerk door in contact te komen met mede-starters. Benieuwd hoe? Klik op de knop.

Wat ga jij doen? Jouw hoofdtaak als functioneel beheerder is om ervoor te zorgen dat de gebruikers de applicatie soepel kunnen gebruiken. Je zorgt ervoor dat ze toegang hebben tot de juiste informatie, functionaliteiten en bevoegdheden. Daarnaast houd je toezicht, luister je, communiceer je en faciliteer je de interactie met verschillende belanghebbenden, zoals leveranciers, om te discussiëren over oplossingen en nieuwe ontwikkelingen. Af en toe betekent dit ook dat je zelf aanpassingen bouwt en doorvoert in deze applicaties aan de hand van "low-coding". Naarmate je meer ervaring opdoet, word je een proactieve kennispartner. Dit betekent dat je samen met je collega's op zoek gaat naar geschikte oplossingen en hen uitdaagt met nieuwe technologieën en frisse perspectieven. Je speelt een essentiële rol bij het testen en implementeren van nieuwe functionaliteiten, en de mogelijkheden om door te groeien zijn grenzeloos. Daarbij wordt onderdeel van een jong en dynamisch team, waarin jouw feedback en input zeer worden gewaardeerd. We moedigen je aan om kritisch te zijn en niet bang te zijn om procesverbeteringen aan te gaan, zelfs binnen je eigen team! Samen streven we ernaar om continu te groeien en te evolueren binnen de zorg. Over The New Crew Wij geloven in verschil maken, ongeacht je achtergrond. Wij vinden dat de baan die bij je past niet afhangt van wat je gestudeerd hebt, maar waar jouw drijfveren liggen. En van je persoonlijkheid. Via The New Crew vind je niet alleen de (maatschappelijke) baan die perfect bij je past, maar investeer je ook in jezelf, in je ontwikkeling en in je toekomst. We creëren kansen voor starters met veel mogelijkheden om door te groeien. De begeleiding en training die je krijgt tijdens je werk zorgen samen met het netwerk wat je opbouwt voor een kickstart van jouw carrière. We got you! Meer weten? Zo werkt het.

Geïnteresseerd? Zie jij deze job wel zitten? Solliciteer dan uiterlijk zondag 10 september via de “solliciteer direct” button. Video sollicitaties van maximaal 1.5 minuut zijn van harte welkom!

ApplyBack to overview
Ziekenhuizen