Full-Time

Junior Beleidsmedewerker

Utrecht/Amersfoort
Student / Recent Graduate
The New Crew
Business & Management

The Job

Ben jij een gedreven starter met interesse voor ontwikkeling van de gemeente? Los omgeving- en gedragsgerichte vraagstukken op als Beleidsmedewerker en maak direct impact op de mobiliteit en verkeersveiligheid in de gemeente!

Dit ga je doen Als Junior Beleidsmedewerker ben jij dé persoon voor alles wat met verkeer en mobiliteit te maken heeft binnen de gemeente. Je pakt verkeerskundige vraagstukken op en coördineert het verkeer in de gemeente. Denk aan het verbeteren van (duurzame) mobiliteit of het coördineren bij verkeersafsluitingen. Natuurlijk loop je eerst mee met ervaren beleidsmedewerkers die jou het vak leren en krijg je vakinhoudelijke scholing vanuit de gemeente!

Je werkt op strategisch, tactisch en operationeel niveau, of het nu gaat om geplande projecten of spontane zorgen uit de buurt. Jij krijgt te maken met het opstellen van beleid tot aan de uitvoering van plannen. Hiervoor overleg je met inwoners, bestuurders en andere belanghebbenden. De ene keer organiseer je een bewonersbijeenkomst voor structurele meldingen over een onveilige rotonde; de andere keer vertegenwoordig je de gemeente bij een provinciaal overleg. Verder stel je verkeersbesluiten op, onderzoek je verkeersgedrag en verspreid je verkeerseducatie, zoals bewustwordingscampagnes voor veiligheid. Je leert beleidsstukken schrijven en hoe je dat presenteert aan het college. Zo kun je jouw plannen straks terugzien in de straten van deze gemeente en maak je écht impact!

Dit krijg je Een contract voor 32 tot 36 uur Het 1e jaar tussen €2.700 en €2.900 + 8% vakantiegeld. Het 2e jaar v.a. €3.317 Minimaal €140 toeslag p. maand voor trainingsdagen Een persoonlijk ontwikkelprogramma t.w.v. €5.200 Een persoonlijke Talentmanager Reiskostenvergoeding. OV = 100% vergoed Een job waarbij jij je op lokaal en provinciaal niveau ontwikkeld als beleidsmedewerker!

Dit ben jij Je bent een starter met een hbo/wo diploma, die zich wil ontwikkelen als beleidsmedewerker of adviseur bij de gemeente. Je bent een makkelijke schrijver die complexe kwesties omtovert tot begrijpbare verhalen. Jij weet je aan te passen aan de omgeving en manoeuvreert met plezier door politieke sensitiviteit. Fouten maken is voor jou geen probleem, zolang je er maar van kan leren en samen oplossingen bedenkt. Hard op inhoud, zacht op relaties - dat is jouw motto. Deze gemeente ziet de toegevoegde waarde van verschillende perspectieven. Jouw studierichting bepaalt dus niet of je matcht met de functie!

De gemeente is o.a. goed bereikbaar met het OV vanaf Amersfoort, Utrecht en Arnhem.

Ontwikkel jezelf in de Crew Class De Crew Class is het ontwikkelingsprogramma voor onze starters. Één keer per maand kom jij samen met 10 andere starters aan het begin van hun loopbaan. En doorloop je een traject van een jaar waarin je leert omgaan met de obstakels en uitdagingen die het werkende leven met zich meebrengen

Jij bent onderdeel van The New Crew Wij zijn niet je dagelijkse uitzendbureau! Ga je bij ons aan het werk dan blijven we naast je staan. Vanaf de eerste dag dat je aan het werk bent krijg je een Talent Manager. Een collega van The New Crew waarmee jij elke maand praat over persoonlijke ontwikkeling, je twijfels of je functie. Zo vieren we je successen mee, maar helpen we je als je er even niet zo lekker inzit. Verder krijg jij een plek in de Crew Class. De plek waar onze trainers jou trainingen geven over stakeholdermanagement, het ontdekken van jouw eigen waarden, het vergroten van jouw zelfvertrouwen en nog veel meer.

Over The New Crew Bij The New Crew gaan we in gesprek met de overheid. Zo creëren we startersfuncties met doorgroeimogelijkheden. Hierdoor kan jij er zijn voor Nederland, jouw gemeente en jouw buurt. Bij de overheid kan jij van achter de schermen het verschil maken. Eenmaal binnen? Dan blijven we naast je staan. Daarom zijn wij The New Crew. We begeleiden je het eerste jaar van jouw baan. Met training in de Crew Class en maandelijkse coaching door je Talent Manager. Zo vind je niet alleen de baan voor jou, maar investeer je ook in je groei en je toekomst. We bieden kansen voor starters en bouwen aan jouw carrièrestart. We zijn er voor jou!

Geïnteresseerd? Zie jij deze job wel zitten? Solliciteer dan uiterlijk zondag 21 januari via de “solliciteer direct” button of via de Whatsapp button. Video sollicitaties van maximaal 1.5 minuut zijn van harte welkom! Of, ken jij iemand die goed bij deze job past? Draag ze dan aan via ons Recrewtprogramma en verdien beide een bonus! **algemene voorwaarden zijn van toepassing

Read Full Job Desciption⬇️