Full-Time

Junior Adviseur Gemeente

Zwolle
Student / Recent Graduate
The New Crew
Business & Management

The Job

Ben jij een gedreven starter die een verdiepingsslag wil maken binnen de overheid? Heb je een wens om jezelf te ontwikkelen tot een kennisprofessional? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Dit ga je doen

Als beginnend professional ga je het werkveld verkennen en leren adviseren op het gebied van inkoop en aanbestedingsregels. Met jouw analytische inzicht behoud je overzicht. Je groeit uit tot het vraagbaken voor interne en externe partijen en ontwikkelt jezelf tot een adviseur. Je gaat in gesprek met diverse partners met eigen belangen en vind het uitdagend om hen te begeleiden naar optimale oplossingen! Je houdt je bezig met het opstellen van procesbeschrijvingen, subsidieontwikkeling en het ontwikkelen van templates voor inkoop.

Je gaat als starter in het werkveld leren om te adviseren op het gebied van inkoop en aanbestedingsregels.

Als cijfermatig talent weet je het overzicht te bewaren en voer je financiële analyses uit.

Je fungeert als het vraagbaken voor interne en externe partijen.

Je hebt een proactieve instelling en gaat vol enthousiasme de uitdagingen binnen de gemeente aan.

Dit krijg je

Het eerste jaar een salaris tussen €2.700 en €2.900 euro + 8% vakantiegeld en minimaal €130 per maand voor de trainingsdagen

Reiskostenvergoeding: 21 cent per kilometer als je met de auto reist en OV-kosten worden volledig vergoed

Een persoonlijk ontwikkelprogramma t.w.v. €5.200 en vaardigheidstrainingen in de crew class

Persoonlijke begeleiding van een Talent Manager

Dit ben jij

Je bent een enthousiaste starter die de eerste stappen binnen de overheid wilt gaan zetten. Als Inkoopcoördinator bij de gemeente krijg je de kans om je als starter in het werkveld te ontwikkelen tot een adviseur. Je wordt de expert op het gebied van inkoop en aanbestedingsregels. Je bent iemand die goed met cijfers overweg kan, inzicht heeft en daarbij het overzicht weet te bewaren. In deze rol ben je het vraagbaken voor zowel interne als externe partijen. Je gaat jezelf verder ontwikkelen en ontplooien, en je wordt de spin in het web tussen diverse gesprekspartners met elk hun eigen belangen. Jij wordt door je vrienden omschreven als iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Met een proactieve instelling ga je vol enthousiasme nieuwe uitdagingen aan.

Ontwikkel jezelf in de Crew Class

De Crew Class is het ontwikkelingsprogramma voor onze starters. Één keer per maand kom jij samen met 10 andere starters aan het begin van hun loopbaan. En doorloop je een traject van een jaar waarin je leert omgaan met de obstakels en uitdagingen die het werkende leven met zich meebrengen

Bekijk het trainingsprogramma

Jij bent onderdeel van The New Crew

Wij zijn niet je dagelijkse uitzendbureau! Ga je bij ons aan het werk dan blijven we naast je staan. Vanaf de eerste dag dat je aan het werk bent krijg je een Talent Manager. Een collega van The New Crew waarmee jij elke maand praat over persoonlijke ontwikkeling, je twijfels of je functie. Zo vieren we je successen mee, maar helpen we je als je er even niet zo lekker inzit. Verder krijg jij een plek in de Crew Class. De plek waar onze trainers jou trainingen geven over stakeholdermanagement, het ontdekken van jouw eigen waarden, het vergroten van jouw zelfvertrouwen en nog veel meer.

Over The New Crew

Bij The New Crew gaan we in gesprek met de overheid. Zo creëren we startersfuncties met doorgroeimogelijkheden. Hierdoor kan jij er zijn voor Nederland, jouw gemeente en jouw buurt. Bij de overheid kan jij van achter de schermen het verschil maken. Eenmaal binnen? Dan blijven we naast je staan. Daarom zijn wij The New Crew. We begeleiden je het eerste jaar van jouw baan. Met training in de Crew Class en maandelijkse coaching door je Talent Manager. Zo vind je niet alleen de baan voor jou, maar investeer je ook in je groei en je toekomst. We bieden kansen voor starters en bouwen aan jouw carrièrestart. We zijn er voor jou!

Geïnteresseerd?

Solliciteer uiterlijk zondag 12 november via de “solliciteer direct” button of via Whatsapp. Video’s, brieven, audio, alles mag!

Niet voor jou, maar dacht je: dit is iets voor….? Geef jullie op. Aangenomen? Dan pakken jullie allebei 250,-.

ApplyBack to overview
The New Crew