Internship

Internship HR - Adviseur

Hilversum
Student / Recent Graduate
Hunkemöller
Admin, HR & Legal

The Job

Je doorloopt onze "Best internship in Retail" en leert on the job terwijl je het team ondersteunt met het volgende:

je ondersteunt de HR-adviseurs met het vormgeven van hun adviezen voor onze winkels in Nederland waardoor jij een expert wordt op onder andere het gebied van arbeidsmarkt, inzetbaarheid en ontwikkeling. je zorgt voor het inzichtelijk maken en verbeteren van onze KPI’s zoals verloop en van onze Learning & Development modules in onze HKM academy. je doet onderzoek naar en levert jouw bijdrage aan diverse HR-projecten op uiteenlopende gebieden zoals ontwikkeling, verzuim en KPI's waarbij je initiatief neemt en het team ondersteunt met je creativiteit. je helpt met het verbeteren van werkwijzen binnen HR; met de focus op het verbeteren van World Class Service, employer branding, het opbouwen van merkambassadeurs en het creëren van een geweldige plek om te werken. DIT BEN JIJ:

3e of 4e jaars student van een HR-gerelateerde studie, binnen je bachelor- of masteropleiding (HBO/Universiteit). Beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Je bent gepassioneerd door verschillende aspecten van HR (inzetbaarheid, verzuim, arbeidsrecht) en het werken voor Hunkemöller. Jouw manier van werken is te omschrijven als proactief, nauwkeurig en ook in tijden dat er veel deadlines zijn weet je prioriteiten te stellen (of dat wil je leren). Je bent servicegericht, en interesse in de detailhandel maakt jou profiel compleet. Wat we jou als stagiaire bieden:

Een open, diverse, inclusieve en innovatieve werkomgeving waar jouw stem wordt gehoord en gewaardeerd. Zo dragen wij bij aan onze missie om een geliefd, sociaal en inclusief merk te zijn. Een stage van 5 maanden die begint in februari 2024 boordevol leuke, unieke en waardevolle leermogelijkheden & evenementen: verschillende trainingen over personal branding, prioriteiten stellen & business influence & innovation, carrière-evenementen, een department fair & deelname aan de organisatie van onze exclusieve Fashion Show en nog veel meer. Een buddy-programma met persoonlijke coaching om je te helpen je vaardigheden te ontwikkelen, aan je doelen te werken, je potentieel te ontdekken en je netwerk op te bouwen Onze Fun, Vital en Happy welzijnsinitiatieven, waaronder wekelijkse gratis workoutsessies, maandelijkse borrels, gratis onbeperkte toegang tot ondersteuning op het gebied van geestelijke gezondheid & een massagestoel op kantoor (hoe cool is dat!) Een thuiswerkregeling (WFH): 40% WFH - 60% op kantoor (als de aard van je stage dit toelaat) Stagevergoeding van 400 euro bruto per maand (op basis van 40 uur per week). Als je geen gratis Studenten OV Chipkaart hebt, krijg je toegang tot reiskostenvergoeding van max 9,50 per dag (afhankelijk van je reisafstand). Toegang tot 25-55% personeelskorting. Hunkemöller's "Best internship in Retail" is niet alleen een kans om aan je CV te werken of een studiemodule van school of uni af te ronden. Het is ook een echte kans om je toekomstige carrière een kickstart te geven, want je komt te werken bij het grootste lingeriemerk van Europa. Sluit je aan bij een Retailer die in beweging is om beter te zijn voor onze planeet, beter voor mensen, beter samen! Van diversiteit & inclusie, het verminderen van afval, tot productverzorging en hoe we met onze leveranciers samenwerken, ons "Together Tomorrow" initiatief weerspiegelt wat we doen en helpt verandering te stimuleren in ons bedrijf, onze werknemers en onze klanten.

Solliciteer nu met je CV & join the Hunkemöller lifestyle!

Als je vragen hebt, neem dan contact op met onze Recruitment afdeling via bestinternship@hunkemoller.com

Nieuwsgierig naar meer bedrijfsinfo? Ga naar

https://jobs.hunkemoller.nl/en/hq-jobs/interns

om meer te lezen over onze "Best internship in Retail"

ApplyBack to overview
Hunkemöller