Full-Time

Intercedent UMC

Utrecht
Student / Recent Graduate
Randstad
Business & Management

The Job

Intercedent UMC Je zet altijd de beste mensen op de beste plek. Of dat nou in je voetbalteam of bij je huidige baan is. Wat nou als die mensen in het ziekenhuis werken? Als ze verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van artsen, verpleegkundigen en alle andere medewerkers? Dat is de maatschappelijke meerwaarde die je als intercedent UMC in Utrecht betekent. Wat voor jou?

Wat ga je doen?

Als intercedent voor het UMC in Utrecht ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor al het ondersteunend personeel wat via Randstad aan het werk is op het gebied van voeding. Denk bijvoorbeeld aan de medewerkers die de maaltijden rondbrengen bij patiënten, de collega’s in de bedrijfsrestaurants of de afwassers.

Wat je elke dag doet? Je onderhoudt het contact met de teamleiders over hun medewerkers, ontwikkelingen op de vloer en openstaande vacatures. Je zorgt ervoor dat je een goed beeld hebt van de afdelingen. Komt er een vacature vrij? Dan regel je de juiste kandidaat voor die plek. Kandidaat aan de slag? Dan bezoek je die ook regelmatig op de werkvloer. Hoe gaat het? Bevalt je werk nog goed? Heb je aanvullende training nodig? Kansen om intern door te groeien zijn er zeker, je helpt je medewerkers hun doel te bereiken.

Wat biedt Randstad mij?

Je weet natuurlijk graag wat je kunt verwachten van je nieuwe baan. Hieronder de belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rij:

een jaarcontract (en de intentie tot een vast contract) een salaris van € 2500,- tot € 3000,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur) afhankelijk van je ervaring (schaal 5, 6 of 7) een ruim opleidingsaanbod. Want: als jij groeit, groeit Randstad ook!; interessante bonussen, een aantrekkelijke aandelenregeling, een persoonlijk benefit budget van 12,347% (inclusief 8,5% vakantiegeld) en een goede reiskostenvergoeding; 25 vakantiedagen en de ruimte om extra vakantiedagen aan te schaffen vanuit je benefit budget; laptop en telefoonabonnement die je ook privé mag gebruiken; € 750,- euro budget om je thuiswerkplek in te richten

Waarom wil ik bij Randstad werken?

Frits Goldschmeding, oprichter van Randstad, bracht in 1960 zijn allereerste uitzendkracht achter op zijn fiets naar haar werk. Zo zorgde hij er hoogstpersoonlijk voor dat zij precies wist waar haar nieuwe werkplek was én dat zij hier op tijd aan zou komen. Als echte ondernemer luisterde Goldschmeding naar zijn klanten en kandidaten. Hij nam de tijd en de moeite om hen persoonlijk te leren kennen. Op die manier wist hij zeker dat er uiteindelijk een goede match tussen kandidaat en organisatie zou ontstaan.

Zo werken we ook in 2023 bij Randstad. Met oprechte aandacht, interesse en de drive om altijd te groeien. Doe je mee? Bij Randstad horen we graag je ideeën! We vieren successen en zorgen dat jij, je klanten en je kandidaten groeien.

Klinkt goed! Wat heb ik nodig?

je hebt een afgeronde HBO opleiding en bij voorkeur enige ervaring in de arbeidsbemiddeling je zoekt een baan voor 32, 36 of 40 uur per week in alles wat je doet, neem je je klant mee. Communicatie is essentieel voor een goede samenwerking. Je zoekt dit actief op, neemt je verantwoordelijkheid en informeert anderen ook wanneer het even niet lukt een complex gesprek ga je niet uit de weg. Je hebt geen moeite met ‘nee’ zeggen

Waar kan ik tekenen?

Help je binnenkort één van de belangrijkste ziekenhuizen in Utrecht aan het beste personeel? Solliciteer direct! Vragen? Neem contact op met Anneke Hordijk (Talent Acquisition Specialist) via 06-22714975 of anneke.hordijk@randstadgroep.nl.

ApplyBack to overview
Randstad