Full-Time

INSIDE SALES / PROJECT ENGINEER

Zuid-Holland
Student / Recent Graduate
KERN Engineers
Sciences, Engineering & R&D

The Job

WAT GA JE DOEN ALS INSIDE SALES / PROJECT ENGINEER?

Onze klant hanteert de functienaam “inside sales engineer” terwijl de functie “project engineer” net zo goed gebruikt zou kunnen worden. Het is de bedoeling dat jij, na een goede inwerkperiode, de spin in het web gaat worden in het organiseren van grote duurzame, projecten. Het eindproduct van een project is een offerte richting de klant van alle producten, machines en services die door de klant zijn gevraagd. De klant geeft door bijvoorbeeld tekeningen en specificaties aan wat zij denken nodig te hebben. Jij ontvangt deze informatie en gaat vervolgens op zoek naar alle gevraagde producten bij toeleveranciers. Je vraagt naar bijvoorbeeld de leveringsvoorwaarden, levertijd en kostprijs en verwerkt deze informatie in een offerte.
Je krijgt te maken met veel verschillende mensen bij verschillende bedrijven en van jou wordt verwacht dat je continu kan schakelen. Elke klant en elke leverancier vereist een andere aanpak waardoor er veel van jou communicatieve vaardigheden gevraagd wordt. Het hebben van een technisch inzicht is een pré, maar het gaat er vooral om dat jij het leuk en uitdagend vindt om dit soort projecten bij grote klanten af te ronden.

WAAR GA JE WERKEN?

Onze opdrachtgever levert met 25.000 werknemers in meer dan 250 locaties wereldwijd een brede scope aan projecten. Dit varieert van het leveren van afsluiters en roestvrijstalen buizen tot het uitvoeren van complexe automatiseringsprojecten. In Nederland ligt de focus op het leveren van afsluiters, kleppen en ventilatoren.
Omdat de klanten van onze klant, zoals Shell, ExxonMobil en BP, zich meer gaan richten op een duurzamere manier van bedrijfsvoering krijgen de projecten ook een steeds duurzamer karakter. Denk hierbij aan het bouwen van waterstof hubs, biobrandstoffen en andere projecten op dit vlak.
Dit vraagt van onze klant dat ze continu meebewegen om hun klanten te voorzien van de juiste afsluiters, kleppen en ventilatoren. Onze klant is daar bijzonder succesvol is en groeit daarom hard.

WAT BRENG JE MEE VOOR DE VACATURE INSIDE SALES / PROJECT ENGINEER?

Je hebt een HBO / WO werk-, en denkniveau. Het is een pré als je ook nog een technische achtergrond hebt maar met een technische affiniteit kom je een heel eind.
Je past jezelf makkelijk aan, bent geïnteresseerd en "to the point", direct en oprecht en natuurlijk heb je sterke communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels.

WAT KRIJG JE?

Naast een leuke leerzame werkplek met een gezellige sfeer op de werkvloer kan je rekenen op een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- euro afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Verder krijg je coaching en trainingen en met 25 vakantiedagen en 13 ADV’s kan je ruim 7 weken per jaar vakantie vieren.
(Foreign employees are welcome to apply as long as they have a valid working permit (NOT a 'blue card') for The Netherlands. If you do not have a valid working visa please save yourself the effort of applying.)

WAT IS DE ROL VAN KERN ENGINEERS?

De klant heeft voor deze vacature een detavast-constructie met KERN Engineers (dé recruiter technisch personeel) afgesproken. Dat betekent dat je het eerste jaar in dienst bent bij KERN Engineers. Het is de bedoeling dat je na dit jaar een arbeidscontract voor onbepaalde tijd krijgt bij onze klant. Wij bieden je in het eerste jaar dezelfde arbeidsvoorwaarden als onze klant. Verder helpen we je op momenten dat je hieraan behoefte hebt. En je bent van harte welkom bij onze leuke activiteiten waar we elkaar bij een drankje en een hapje ontmoeten.

WIE KAN IK BELLEN OM TE SCHAKELEN OVER DE VACATURE INSIDE SALES / PROJECT ENGINEER?

Robert Madlener +31 70 239 02 14

ApplyBack to overview
KERN Engineers