Full-Time

Engelstalige Copywriter

Delft
Student / Recent Graduate
TOPdesk
Business & Management

The Job

Zet jij in een mum van tijd woorden op papier die je lezers precies vertellen wat zij willen weten? Combineer je jouw creativiteit met commerciële kennis? En doe je dat alles vlot in de Engelse taal? Dan ben jij de copywriter die we zoeken!

Wat ga je doen als Engelstalige Copywriter? Of het nu gaat om een online campagne of het promoten van een serie webinars: een copywriter bij TOPdesk heeft altijd werk. Je duikt met plezier de organisatie én de markt in om alle kennis op te doen die je nodig hebt voor je copy. Je maakt kennis met zowel collega’s op ons hoofdkantoor in Delft als in onze buitenlandse vestigingen. Daarnaast heb je contact met externe partijen die ons helpen om waardevolle copy op te leveren voor (potentiële) klanten.

Samen met je multidisciplinaire scrumteam bepaal je welke taken je de komende sprints oppakt. Jij weet vervolgens snel wie je binnen en buiten de organisatie nodig hebt om jouw werk vorm te geven. Je werkt internationaal, dus je schrijft in het Engels. Heb je in het Nederlands net zo’n vlotte pen? Dan heb je meteen een streepje voor!

Waar kom je terecht? Op de afdeling International Marketing and Communication op ons hoofdkantoor in Delft. Deze afdeling houdt zich bezig met de globale marketing van onze producten en diensten, en bestaat uit vier multidisciplinaire scrumteams. Elk team heeft meerdere marketeers, een designer, een copywriter, een product owner en een scrum master. Op dit moment zijn er vier copywriters op de afdeling, en we zoeken er nog een voor Team Campaigns.

Team Campaigns houdt zich bezig met het generen van leads om nieuwe klanten te kunnen toevoegen aan ons klantportfolio. Meer weten over jouw toekomstige collega’s? Lees dan het interview met Bart, Naïma en Daan.

Ben jij onze nieuwe Engelstalige Copywriter? Jij bent:

Een ervaren copywriter. Communicatief, pragmatisch, kritisch en zelfbewust. Proactief: je herkent (commerciële) kansen en durft initiatief nemen. Nice to have: schrijfvaardigheid in het Nederlands. Hier doe je het voor Werken bij een van de leukste werkgevers van Nederland. Bijdragen aan een internationaal, groeiend bedrijf. Een salaris dat met je meegroeit. Maandelijks € 50 vitaliteitsbudget. Je eigen laptop: kies jij voor Windows of macOS? 10 to Grow: tijd en budget voor persoonlijke ontwikkeling. Vrijwilligerswerk onder werktijd. Betaald ouderschapsverlof. 8 flexibele feestdagen in plaats van de officiële Nederlandse feestdagen. Meer weten? Lees dan ons blog over alle perks of the job. Solliciteren! Klaar om te ontdekken waarom wij zo goed scoren in de jaarlijkse werkgeversenquêtes? Stuur ons je motivatiebrief en cv via het sollicitatieformulier. Tip voor je brief: neem ons mee in je portfolio, zodat we enkele voorbeelden van je schrijfvaardigheid kunnen lezen.

Heb je nog vragen over de functie van Engelstalige Copywriter? Neem dan contact op met Isabel Boekestein via 015 270 09 00.

ApplyBack to overview
TOPdesk