Full-Time

Digital marketeer

Amsterdam
Student / Recent Graduate
Calco
Business & Management

The Job

Ben jij de commerciële nerd die ons helpt bij het werven van meer dan 500 trainees? Leef jij naar de mantra's ‘Aannames zijn dodelijk’ en ‘Geen woorden maar data’ en heb jij al ervaring met het inplannen van paid online advertising via 1 of meerdere kanalen? Lees dan snel verder!

Aanbod Samen met het marketingteam de meest gave online campagnes opzetten Met verschillende online campaign managers werken om zo samen met het team onze doelstellingen te behalen De kans om je te specialiseren in online richtingen die jij interessant vindt; zoals CRO, emailmarketing, SEA of social paid advertising Samenwerken met onze content collega's om zo de meest vernieuwende social paid video's en overige content te creëren die jij vervolgens ook zelf inzet Terechtkomen in een informele werkomgeving waar je kan sporten en proosten met collega’s Je leert veel van je collega's en verbreedt daarnaast je kennis met diverse trainingen Je komt terecht in een gezellig team vol enthousiaste en ambitieuze collega’s Functieomschrijving Als digital marketeer kom je te werken in het marketingteam. Je werkt nauw samen met zowel de marketing als de recruitment afdeling. Je weet waar onze doelgroep online te vinden is en hoe we die het beste kunnen bereiken. Dit doen we door het bedenken, uitvoeren, analyseren en optimaliseren van online campagnes op verschillende (recruitment) kanalen. In deze functie heb je de mogelijkheid om je te specialiseren in een online richting die bij jou past.

Jouw taken

Vergroten van online awareness, branding en werving van nieuwe kandidaten Ontwikkelen, opzetten, monitoren en bijsturen van onze online campagnes op kanalen zoals Google, LinkedIn, META en meer Websiteontwikkeling en optimalisatie (SEO en CRO) Meedenken over nieuwe online content ideeën (video, beeld en tekst) Resultaten van je campagnes analyseren, rapportages maken en campagnes optimaliseren Functie-eisen

Je bent commercieel en analytisch ingesteld en streeft samen met het team naar het ultieme resultaat. Daarnaast vind je het leuk om creatief mee te denken met de verschillende campagnes. Verder ben je verantwoordelijk ingesteld, integer en goed in het stellen van prioriteiten. Hiernaast heb jij:

Een hbo/wo werk- en denkniveau; Minimaal 2 jaar relevante ervaring met een van de volgende expertises: SEA, META advertising, Linkedin advertising Ervaring met Google analytics, Active Campaign, SEO en/of Google Optimize zijn pré's; Een data-gedreven mindset - je maakt altijd beslissingen op basis van data; Je houdt ervan om met volle aandacht ergens in te duiken en de bovenste steen boven te krijgen Het vermogen om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden Ervaring met het maken van rapportages in o.a. Excel Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden we jou? Elke maand een fijn salaris; Een NS Business card die je ook privé mag gebruiken; 26 dagen om je vakantiedromen waar te maken; De kans om je eigen kennis te verbreden met diverse trainingen via ons interne opleidingscentrum.

ApplyBack to overview
Calco