Full-Time

Corporate Campus Recruiter Assurance

Eindhoven
Student / Recent Graduate
EY
Business & Management

The Job

"Als campus recruiter stond ik afgelopen maandag op de golfbaan met studenten, vormde ik op dinsdag een recruitment strategie voor komend jaar, voerde ik op woensdag sollicitatiegesprekken, verzorgde ik op donderdag een optimale ervaring voor de zittende stagiaires en sparde ik op vrijdag met verenigingen over samenwerkingsmogelijkheden. Een ontzettend leuke en diverse functie met veel verantwoordelijkheid!" – Lisanne van Ree, Corporate Campus Recruiter Assurance

Als Campus Recruiter ben je tegelijkertijd dé marketeer, searcher, match maker en talent adviseur om zo het juiste Assurance talent binnen te halen. Dit doe jij proactief in een arbeidsmarkt die volop in beweging is en waar kandidaten schaars zijn. Je komt te werken in een jong divers team met collega’s die allemaal een andere achtergrond hebben máár wel hetzelfde doel nastreven, namelijk de beste young professional voor EY aannemen.

Hier krijg je energie van…..

Na je inwerkperiode krijgt je al snel de verantwoordelijkheid over het gehele recruitmentproces voor jouw regio. Je hebt gesprekken met je hiring managers over de wervingsbehoefte, het ideale profiel en je adviseert over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt/ het recruitmentproces. Naar aanleiding van de wervingsbehoefte ga je gericht te werk met het inzetten van lokale en landelijke wervingsactiviteiten. Denk aan het organiseren van recruitmentevents, het geven van referral workshops, het searchen op LinkedIn of het actief inzetten van onze social media kanalen. Je vertegenwoordigt EY bij universiteiten, studie- en studentenverenigingen om het werken bij EY toe te lichten en contact te leggen met potentiële kandidaten voor jouw Assurance afdelingen. Tijdens een event geef je recruitmentpresentaties/trainingen/workshops, voer je gesprekken met potentiële kandidaten met als doel ze enthousiast te maken over werken bij EY. Ook ben je betrokken bij het voeren van verschillende gesprekken tijdens het sollicitatieproces. Je geeft (loopbaan)advies in het voortraject zodat de kandidaat over gaat tot solliciteren, je neemt de leiding tijdens alle eerste sollicitatiegesprekken en je begeleidt de kandidaat in het vervolgtraject inclusief het doen van de aanbieding.

Wat bieden wij jou…?

Een goed startsalaris van €3075,- op basis van 40 uur Een auto, laptop en telefoon van de zaak 29 vakantiedagen en 8% vakantiegeld Budget om je thuiswerkplek in te richten Verschillende personeelskortingen Voor het totale aanbod van arbeidsvoorwaarden klik hier: Hoe het is om bij ons te werken | EY – Global | EY - Nederland

Máár er is meer….

Je krijgt een intensieve inwerkperiode waarin je de tijd krijgt de organisatie te leren kennen en het vakgebied je eigen te maken. Je zult trainingen volgen, uitleg krijgen van je vaste buddy en tussentijdse feedbackmomenten hebben. Je krijgt veel vrijheid en flexibiliteit om je functie uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past. Je kan vanuit huis, kantoor of zelfs maximaal 20 dagen vanuit het buitenland (EU) werken. Vanaf dag één werk je aan je eigen Learning Journey. Waar sta je, waar wil je naartoe en wat heb je nodig om daar te komen? Je hebt dus zelf de regie over je eigen carrierepad. Na ongeveer 3 jaar kan je doorgroeien richting senior recruiter of wellicht een andere functie binnen onze organisatie. Ook houden wij van gezelligheid en worden er verschillende sociale en sportieve activiteiten georganiseerd op team, kantoor en landelijke niveau. Omdat er veel verschillende type mensen bij ons werken is het aanbod zeer divers.

Wat vragen wij van jou…?

Je woont in Brabant, Noord-Limburg of Utrecht (of omgeving) en bent bereid te reizen naar de verschillende EY kantoren/locaties van onze events. Je vindt het leuk om nieuwe contacten te maken en presentaties te geven voor een groep. Je wil je graag ontwikkelen als sparringspartner op het gebied van recruitment. Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding. Je beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal goed in verband met het werken in een internationale organisatie.

ApplyBack to overview
EY