Graduate Program

Content creator

Amsterdam
Student / Recent Graduate
Calco
Business & Management

The Job

Wil jij tijdens je studie relevante werkervaring opdoen en al veel leren over het marketing vak? Solliciteer dan als bijbaan content creator bij Calco!

Aanbod Veel vrijheid in het bedenken van content Een gezellig en hecht team Een creatieve rol waar out-of-the-box denken wordt gewaardeerd De mogelijkheid om tijdens je studie al werkervaring op te doen Functieomschrijving Als content creator voeg jij je in het content team van Calco. Je laat jouw creatieve brein de vrije loop en bedenkt toffe content die in lijn is met onze pijlers. Je bedenkt ideeën, verzamelt info, zet nodige acties uit en weet hier mooie content voor onze socials te maken. Door jouw goede planning skills weet jij de contentkalender vroegtijdig te vullen.

Jouw taken

Bedenken, creëren en produceren van (social) content Verantwoordelijkheid dragen voor de invulling van de contentkalender Maandelijks pasfoto's maken en bewerken van nieuwe trainees Meehelpen met het bedenken en produceren van social advertising video's Jij bent Chef TikTok! Je weet als geen ander leuke TikToks te bedenken en bent niet bang om op mensen af te stappen Functie-eisen

Je zit bomvol creatieve ideeën en vind het leuk deze uit te werken. Plannen kan jij als de beste en taal is zeg maar echt jouw ding. Verder heb jij:

Minimaal hbo/wo werk- en denkniveau; Spelfouten? Die komen nooit voor in jouw teksten (zowel NL als ENG). Een pakkend verhaal schrijven kan jij als de beste; Ervaring met Adobe Photoshop en Premiere Pro is vereist; Kan je goed zelfstandig werken; Je bent voor 16-24 in de week beschikbaar.

Wat bieden we jou? Een fijn maandsalaris; Persoonlijke begeleiding. Samen kijken we waar jouw kracht ligt en waar jij je in kan ontwikkelen; Veel vrijheid in het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën; Een gezellige, informele werkomgeving waar je kan sporten en proosten met collega’s.

ApplyBack to overview
Calco