Full-Time

Consultant Strategy & Change (1-3 jaar werkervaring)

Utrecht
Student / Recent Graduate
&Samhoud
Business & Management

The Job

Word jij gedreven door het begrijpen en veranderen van gedrag in organisaties?

Als consultant lever je samen met je collega’s een bijdrage aan de oplossingen voor de strategische uitdagingen van onze klanten. Of je nu bij één van onze klanten in een meeting zit, in diepe concentratie op kantoor Powerpoint-slides aan het bouwen bent, onderweg bent naar een grote klantbijeenkomst of in opleiding met collega’s werkt aan je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling: jij gaat altijd voor het beste resultaat!

Wat doe je zoal de hele dag?

Je analyseert ingewikkelde verandervraagstukken bij grote organisaties en komt met ongewone en effectieve oplossingen. Je krijgt veel ruimte om jouw ideeën in te brengen en je leert tegelijkertijd van collega’s met schat aan ervaring; je werkt aan verandertrajecten op strategisch en abstract niveau en vertaalt deze naar concrete documenten, interventies of creatieve werkvormen; je organiseert klantbijeenkomsten, waarbij samen met de projectassistenten zorgt dat alles op rolletjes loopt en tegelijkertijd weet te realiseren dat de bijeenkomst inspireert en de juiste (inhoudelijke) snaar raakt bij onze klanten; je groeit in je rol van de ‘spin in het web’ bij adviestrajecten voor onze klanten, zodat collega’s jou gaan bellen omdat jij alles weet van jouw project(en); je speelt een belangrijke rol in het projectmanagement van onze klantprojecten: jij zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald en bewaakt dat het project binnen budget blijft; waar mogelijk krijg je ruimte om zelf extra projecten op te pakken, zoals het geven van trainingen, het schrijven van artikelen of een ander initiatief dat je zelf opstart.

Wie ben jij?

Je wordt enthousiast van veranderkundige vraagstukken binnen grote organisaties; je bent analytisch en in staat om snel de kern te halen uit grote hoeveelheden data of informatie. Ook draai je je hand niet om voor het ontwikkelen van een goede storyline; je bent nieuwsgierig en creatief op jouw eigen manier; je bent ondernemend en assertief en zoekt altijd naar manieren om de meeste waarde te leveren in je projecten; je hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en ziet kansen voor vernieuwing; je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels; je leeft onze kernwaarden authenticiteit, vriendschap, intensiteit en speelsheid en je voelt je betrokken bij ons hoger doel; je hebt een WO- bachelor en -master afgerond met goede cijfers (vermeld graag je gemiddelde op je CV), bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde, economie, gedragswetenschappen of een technische studie; en na je afstuderen heb je minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring opgedaan.

Wat bieden we je daarvoor?

Een inspirerende werkomgeving met de allerleukste collega’s met wie je met veel plezier werkt; een High Development Culture in de vorm van opleidingsweken, trainingsmomenten, intervisies met je peers en regelmatige coaching. Wij stellen jouw persoonlijke ontwikkeling hierbij centraal. Samen met je leidinggevende bepaal je je persoonlijke doorbraken en reflecteer je hier regelmatig op. Stilzitten zit er niet echt bij: net als je denkt dat je in je comfortzone zit, word je weer een stapje vooruitgeduwd; vanaf je eerste dag krijg je de vrijheid en verantwoordelijk om je werkdag en je werk vorm te geven; werk dat er toe doet: het geeft een gaaf gevoel als je een bijeenkomst voor een klant hebt georganiseerd die mensen enorm heeft geïnspireerd of als je mee helpt om (maatschappelijke) doorbraken voor grote bedrijven te formuleren; een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden; een heerlijk kantoor aan de Maliebaan in Utrecht. Maar thuiswerken of werken op één van onze andere locaties in Amsterdam of Rotterdam is ook mogelijk; en mocht je 4 jaar (of langer) bij ons werken, heb je de mogelijkheid om 3 maanden betaald sabbatical te nemen.

Klinkt dit als jouw ideale uitdaging? Stuur ons je CV (incl cijfergemiddelde) en je motivatiebrief. Je krijgt dan een bevestigingsmail toegestuurd met daarin de uitnodiging om deel te nemen aan een game assessment. Deze games meten onbevooroordeeld je vaardigheden, waaronder je probleemoplossend vermogen en leervermogen. Ook wordt er een aantal vragen over je motivatie voor &samhoud en deze rol gesteld. In de sollicitatieprocedure nemen we dan je CV en de uitkomsten van deze assessment mee.

Wil je eerst meer weten over &samhoud of de vacature? Neem dan contact op met Else van Harten (recruitment@samhoud.com of 06-53524715)

ApplyBack to overview
&Samhoud