Internship

AFSTUDEERSTAGE INKOOP

Noord Holland
Student / Recent Graduate
Dura Vermeer
Business & Management

The Job

Heeft het idee van afstuderen bij Dura Vermeer Infra jouw interesse gewekt?

Bij Dura Vermeer bieden we jou de kans om je afstudeeronderzoek uit te voeren in een inspirerende en innovatieve omgeving. Ben je op zoek naar een boeiende afstudeeropdracht in de infrastructuursector, waar je jouw kennis en vaardigheden kunt toepassen en verder ontwikkelen?

Dura Vermeer nodigt ambitieuze afstudeerders uit om bij ons aan boord te komen en een verschil te maken in de sector. Ben je klaar om je afstudeeravontuur te starten en bij te dragen aan innovatieve oplossingen voor de infrastructuur van morgen? Sluit je aan bij ons team en laat je talent stralen bij Dura Vermeer.

Dit wordt jouw afstudeerplek

Als afstudeerstagiair op onze Inkoopafdeling analyseer je (openbare) datasets, zoals datasets rondom wereldgebeurtenissen en datasets omtrent grondstofprijzen of bedrijfseigen data. Je onderzoekt verbanden tussen bijvoorbeeld wereldgebeurtenissen en grondstofprijzen, beantwoordt vragen over de invloed van eventuele gebeurtenissen op specifieke grondstoffen, en onderzoekt de mogelijkheid om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen. De focus ligt op het gebruik van AI, zoals ChatGPT en Machine Learning, om deze omvangrijke datasets snel en efficiënt te analyseren. Een unieke kans om inzichten te verkrijgen door middel van diepgaande (data)analyses. Het voorgaande illustreert een mogelijk afstudeerproject, maar we moedigen aan om persoonlijke inbreng en creativiteit toe te voegen aan de opdracht.

Gedurende je afstudeerperiode word je begeleid door onze ervaren collega's, die je ondersteunen en adviseren om ervoor te zorgen dat jouw onderzoek succesvol wordt afgerond. We willen dat jouw tijd bij Dura Vermeer zo waardevol en leerzaam is, zodat je met vertrouwen de volgende stap in je carrière kunt zetten.

Meer bij Dura Vermeer

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet, bepaalt hoelang je succesvol blijft. In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier zit je op jouw plek

Je krijgt de kans om bij ons kantoor in Hoofddorp aan de slag te gaan. Als in Inkoop zijn we betrokken bij vrijwel elk aspect binnen ons bedrijf. Met een toegewijd Inkoopsteam streven we naar het gezamenlijk creëren van waarde en het opbouwen van een duurzame toekomst met onze leveranciers. Je wordt onderdeel van een team dat een hands-on mentaliteit heeft, elkaar ondersteunt en aanvoelt als een hechte familie. We delen successen, werken samen, beleven mooie momenten en behalen gezamenlijk overwinningen.

Read Full Job Desciption⬇️